Offentlig

Factsheets og brochurer

Offentlig
CGI- Brochure
Titel/Uddrag Download PDF Antal sider
Fleksibel og skalerbar Single Sign-On løsning

CGI tilbyder en unik skræddersyet SSO-løsning, som både er harmonisk og enkel i sin opbygning. Løsningen er sammensat af standardkomponenter. Derfor er den fleksibel og skalerbar – og kan nemt integreres med den eksisterende infrastruktur.

Læs mere
Fleksibel og skalerbar Single Sign-On løsning 98 KB
HR-services til nye tider

Vi mener, at fremtidens HR-it skal leveres som en service, hvor fokus på effektivitet og fleksibilitet er i højsædet. It-løsninger til HR tilbydes i en aftale for, hvor HR-afdelingerne tegner services pr. antal medarbejdere.

Læs mere
Kompetencedatabasen - en rejse ind i fremtiden for eksamensbeviser

Tag med på Julies rejse fra ungdomsuddannelsen over en videregående uddannelse til et aktivt erhvervsliv. Vi giver vores bud på, hvordan en struktureret brug af it og et datagrundlag, som i mange tilfælde allerede findes, kan være til gavn for borgere, uddannelsesinstitutionerne og virksomhederne.

Læs mere
Kvalitet i ungevejledningen med fleksibel it

Ungevejlederen har behov for et effektivt værktøj, der understøtter den daglige vejlederindsats. CGI’s EUV (Elektronisk Ungevejledning) giver præcis og hurtig beslutningsstøtte, der gør det muligt for ungevejlederen i Ungdommens Uddannelsesvejledning at vejlede den unge optimalt.

Læs mere
Kvalitet i ungevejledningen med fleksibel it 145 KB
Styr socialområdets økonomi præcist med AS2007

Ultimativt handler det om den enkelte borger. Hvilke ydelser modtager han eller hun? Hvad koster de? Hjælper de? Den viden gør det muligt at styre økonomien. Den viden gør det muligt at holde budgettet. Den viden gør det muligt at hjælpe borgeren bedst muligt inden for de økonomiske rammer.

Læs mere
Styr socialområdets økonomi præcist med AS2007 2 / 82 KB