Transport

Gode rejseoplevelser. Høj effektivitet

Uanset om du sidder i førersædet inden for jernbanedrift, logistik, luft- eller søfart, kan CGI hjælpe dig med at øge din virksomheds konkurrenceevne.

I 30 år har vi været leverandør af end-to-end it-services til transportsektoren. Vi bruger it til at flytte jeres forretning, jeres kunder og jeres varer fra A til B – og til helt nye steder, I gerne vil hen. Vi skræddersyr kort sagt intelligente transportsystemer (ITS) til jeres forretning.

Hos CGI hjælper vi de største selskaber til lands, til vands og i luften

  • CGI er Program Manager for et af de største it-projekter i verden – et automatisk system til trafik- og sikkerhedskontrol i Mellemøsten.
  • Inden for luftfartssektoren er vi leverandør af services til 4 ud af de 5 største globale luftfartsselskaber samt 5 af de 10 største lufthavne i Europa.
  • Vores services er med til at få jernbanetrafikken i Europa til at køre på skinner. Vi er bl.a. leverandør for Deutsche Bahn og det franske statsejede jernbaneselskab SNCF.
  • CGI har leveret den første biometriske løsning til grænsekontrol i Europa.
  • Vi hjælper Air Canada op i de højeste luftlag med kompleks applikationssupport.

Lad os hjælpe dig hele vejen – fra råmaterialer til forbrugerne

Lyder det interessant?

Kontakt os og hør, hvordan vi sammen skaber logistik- og transportløsninger, der tager hensyn til miljø, mennesker og omkostninger. Kontakt:

Marketing
E:marketing.dk@cgi.com
M: +45 44 78 40 00