Medier og telekommunikation

Telekommunikation er gået fra analog til digital

Kommunikationsteknologien har udviklet sig eksplosivt de seneste årtier. Med introduktionen af mobiltelefonen i 1980’erne kunne man pludselig kommunikere på farten – selvom de tidligste mobilmodeller snarere var slæbbare end bærbare. I dag er det i store dele af verden en selvfølge, at man ikke engang er afhængig af et telefonnet. IP-teknologi, hvor telefoni transporteres via et datanet, har forøget konkurrencen og sænket priserne markant.

Kom foran i et foranderligt marked

Udbydere af kommunikationsservices bliver nødt til at gå nye veje i et marked, der forandrer sig eksplosivt. Medierne står over for en lignende udfordring med forbrugere, der har ændret adfærd på kort tid. Der kræves nye forretningsmodeller. Hos CGI hjælper vi kommunikationsserviceudbydere og medievirksomheder med at blive den nye generations leverandører. Reducerede omkostninger og øget omsætning via hurtig implementering og skalering af nye serviceporteføljer er vejen frem.

Vores erfaring og ekspertise med moderne telekommunikation dækker:

  • Migrering og vedligeholdelse af 1.500 applikationer hos seks af verdens største udbydere af telekommunikation
  • Levering af førende løsninger via vores serviceplatforme og M2M (trådløs kommunikation mellem maskiner) og ”Internet of Things”-applikationer
  • Vellykket udrulning af 48 faktureringssystemer over de seneste 5 år og produktion af 570 millioner fakturaer om måneden via 17 faktureringssystemer.

Vælg et godt partnerskab

Vi bruger vores gennemprøvede modeller inden for kvalitetssikring og kundetilfredshed for at sikre, at du får branchens bedste projektleverence. Vi afleverer til tiden og inden for budget.

Lyder det interessant?

Lad os tage en dialog om fremtiden for it-telekommunikation, kontakt

Ole Bach Andersen
M: 20 84 94 88
E: ole.bach.andersen@cgi.com