Oracle E-Business Suite

Ønsker du kompetent rådgivning og støtte til Oracle Fusion og Oracle E-Business Suite?

Vi kan hjælpe dig. Vi har den erfaring og den knowhow, der skal til, hvis du vil se både de små og de store linjer. Vores knowhow med Oracle E-Business Suite kommer fra mange års erfaringer med it til den private og offentlige sektor. Denne viden bruger vi også i forbindelse med introduktionen af Oracle Fusion.

Vi har specialiseret os inden for rådgivning og best practice til Oracle Human Ressource og Oracle Projects. Står du overfor investering i de områder, har måske en række særlige forhold og ønsker en skarp og effektiv implementering, så er CGI’s konsulenter klar til en smøre ærmerne op og hjælpe dig.

I Oracle Fusion og Oracle E-Business Suite dækker vi også finans, logistik, løn, indkøb, salg, business intelligence, samt systemvedligeholdelse, systemdrift, Business Process Outsourcing på HR og Løn.

CGI er en af Nordens største Oracle-partnere og er certificeret af Oracle. På verdensplan er vi over 6000 medarbejdere, der har Oracle som arbejdsområde. Lad os hjælpe dig med den løsning, der kan gøre hele forskellen – nu og i fremtiden.

Lyder det interessant?

Tag en dialog med os, kontakt:

Søren Gram
M: 25 18 87 43
E: Soren.gram@cgi.com