CRM - Customer Relationship Management

Kom hele vejen rundt om din kunde

Du har det fulde overblik over det absolut vigtigste i din virksomhed – dine kunder! Din forretningsstrategi har skabt mere rentable kunder gennem integrationen af salg, marketing og service operationer. Og din virksomhed har de rette værktøjer til at arbejde 100% kundeorienteret, så du kan fastholde og udbygge din konkurrenceevne på et globaliseret marked.

Fasthold dine kunder med effektiv kundeservices

Hvad enten du har brug for et simpelt kundehåndteringssystem, en kundeportal, et call-center system eller et komplet integreret CRM system med salg, service, marketing, og måske xRM, har vi den faglige ekspertise til at hjælpe dig med at nå dine mål. Vi er med til at sikre, at CRM-applikationer som Microsoft Dynamics CRM, Oracle CRM og SAP CRM understøtter dit behov for at yde en effektiv kundeservice, der er med til at fastholde gode kunder og øge mulighed for at tiltrække nye. Vores løsninger dækker hele spektret fra analyse, design og implementering til support.

Erfaringer fra CRM-projekter viser, at 80% af kunderne får dækket deres investeringer i CRM inden for de første to år. Og vælger du en standard løsning kan det gå stærkt. Eksempelvis fik Nordjysk Elhandel i løbet af blot en måned implementeret en komplet Microsoft Dynamics CRM-løsning og uddannet sine sælgere i at bruge den.

Lyder det interessant?

Gå i dialog med os, kontakt

Casper Winther Schau
M: 41 88 23 29
E: casper.schau@cgi.com