SOA og enterprise arkitektur

Bind forretning og it sammen

En verden, som er i konstant forandring, sætter store krav til din virksomheds evne til at udvikle sig. Nye forretningsområder, nye samarbejdspartnere, nye krav fra markedet eller ny teknologi. Forandring er hverdag, og det sætter krav til fleksibilitet og forandringsparathed i din organisation og it-understøttelse.

Uanset hvilke teknologier du benytter - om du benytter outsourcing, cloud-teknologi eller egen it-infrastruktur - skal brikkerne passe sammen, så dine forretningsprocesser kan drives på den mest praktiske og omkostningseffektive måde. Enterprise arkitektur (EA) binder forretning og it sammen, og hjælper med til at gøre it til et værdiskabende værktøj.

EA - Optimal it-understøttelse af dine forretningsprocesser

CGI anvender enterprise arkitektur (EA) til strategisk og konkret rådgivning, hvor vi med udgangspunkt i forretningsbehov sigter mod en optimal it-understøttelse af dine forretningsprocesser. Vi benytter en fælles tilgang til EA, som vi kalder ”Risc & Cost Driven Architecture” (RCDA), som kombinerer traditionel EA-tilgang med agile metoder, og sikrer konstant fokus på prioritering og målbar gevinstrealisering.

SOA – Definerer forretningsbehov som it-services med fokus på genbrug

Service Orienteret Arkitektur (SOA) er en metode til at definere forretningsbehov som it-services med henblik på genbrug og fleksibilitet. Med SOA kan du mindske barrierer på tværs af afdelinger og it-systemer, samtidig med at forretningsprocesser løbende kan tilpasses.
CGI’s erfarne konsulenter hjælper dig med alt - fra strategisk rådgivning over analyser og planlægning til konkret implementering.

Indførslen af EA og SOA i en virksomhed påvirker hele organisationen, og derfor er CGI’s tilgang, at processen skal gennemføres i veldefinerede og overskuelige trin, som løbende kan evalueres. Processen sikrer, at hverdagen fungerer, samtidig med at organisationen udvikles i et tempo, der sikrer at alle får det bedste ud af arbejdet.

Lyder det interessant?

Tag en dialog med vores ekspert:

Torben Christiansen
M: 29 48 11 23
E: Torben.christiansen@cgi.com