Systemintegration

Optimér din forretning med sammenhængende systemer og applikationer

En række førende virksomheder og offentlige institutioner verden over har valgt CGI’s systemintegrations-services for at forbedre deres performance.

Hos CGI tager vi altid udgangspunkt i vores kundes forretningsbehov og målsætninger, inden vi definerer den tekniske løsning. Vores eksperter hjælper vores kunder med at designe, udvikle og integrere de systemer og applikationer, der matcher deres forretningsbehov bedst.

Som end-to-end it-serviceleverandør har vi et dybt kendskab til vores kunders forretning og systemer, hvilket gør os i stand - ikke alene at rådgive - men også implementere og administrere vores kunders løsninger. Vores services suppleres med CGI globale leverancemodel, som sikrer den helt rigtige kombination af værdi og ekspertise.

Gennem vores mangeårige erfaring med at integrere og optimere systemer og applikationer, har CGI specialiseret sig inden for følgende fagområder:

 • Business intelligence
  Med BI får du fundamentet for at kunne træffe beslutninger, der skaber tilfredse kunder, høj medarbejdertrivsel, styr på økonomien og solide resultater.
 • CRM
  Hvad enten du har brug for et simpelt kundehåndteringssystem, en kundeportal, et call-center system eller et komplet integreret CRM-system med salg, service, marketing, og måske xRM, har CGI den faglige ekspertise til at hjælpe dig med at nå dine mål
 • ERP-løsninger
  Lad os hjælpe dig med din virksomheds centralnervesystem. Da vi er uafhængige af leverandører, får du en ERP-løsning, som tager udgangspunkt i din forretnings muligheder.
 • Portaler og dokumenthåndtering
  Du spreder information og giver nem adgang til at søge den selv. Du optimerer samarbejder og forbedrer kundeservicen. Du effektiviserer din forretning og forbedrer bundlinjen. Læs mere om vores løsninger
 • SOA og Enterprise arkitektur
  Med EA og SOA kan CGI hjælpe dig med at få en bedre og mere fleksibel sammenhæng imellem forretningsprocesser og it-understøttelse.