#RenewYourBusiness - Business Intelligence

Slip dine data løs med Power BI

Der er ingen tvivl om, at alle organisationer genererer og opsamler mere data end nogensinde før. Tænk bare på den mængde data, du selv genererer med din smartphone i lommen.

Power BI fra Microsoft er et nemt og intuitivt redskab til at undersøge og visualisere fra mange kilder. Power BI gør jeres organisation i stand til at berige jeres beslutningsgrundlag med datadrevne fakta.

Tag dit beslutningsgrundlag med på farten

En af styrkerne ved Power BI er værktøjets intuitive brugergrænseflade. Med ’drag and drop’ er det nemt at indlæse og sortere data. Det er lige så hurtigt at publicere og dele visuelle rapporter og dashboards med dine kollegaer. De kan endda hente rapporterne direkte ned på deres mobiltelefoner eller tablets med den tilhørende Power BI-app.

Kom og hør, hvordan I kan blive skarpere i jeres rapportering og samtidig sikre, at I udnytter alle mulighederne med Power BI.

Om arrangementet: Tilmelding + tid og sted

Ballerup
14. juni 2017 kl. 11-12.30
5. sept. 2017 kl. 9-10.30

Aarhus
15. juni 2017 kl. 11-12.30
12. sept. 2017 kl. 9-10.30

Kolding
7. nov. 2017 kl. 9-10.30

Tilemeld dig BI-seminaret

Om oplægsholderne

David Hjelm Ellinghaus og Jakob Bentsen er eksperter, når det kommer til rapportering baseret på Microsoft-teknologi og har en dyb indsigt i markedet for visualiseringsværktøjer. De har ansvaret for udbredelsen af Power BI til CGI’s kunder i Danmark og har en erfaringsmæssig baggrund med rødder i henholdsvis kommunikation og ERP/CRM/BI. Fælles for de to herrer er, at de deler en dyb interesse for visualisering og for at hjælpe kunder med at udlede ny viden og værdi fra deres data.

Få mere at vide: Kontakt os gerne

Jakob Riis Bentsen
Business Intelligence Lead
M: 52 18 53 30
E: jakob.bentsen@cgi.com