#RenewYourBusiness - Business Intelligence

Slip dine data løs med Power BI

Der er ingen tvivl om, at alle organisationer genererer og opsamler mere data end nogensinde før. Tænk bare på den mængde data, du selv genererer med din smartphone i lommen.

Power BI fra Microsoft er et nemt og intuitivt redskab til at undersøge og visualisere fra mange kilder. Power BI gør jeres organisation i stand til at berige jeres beslutningsgrundlag med datadrevne fakta.

Tag dit beslutningsgrundlag med på farten

En af styrkerne ved Power BI er værktøjets intuitive brugergrænseflade. Med ’drag and drop’ er det nemt at indlæse og sortere data. Det er lige så hurtigt at publicere og dele visuelle rapporter og dashboards med dine kollegaer. De kan endda hente rapporterne direkte ned på deres mobiltelefoner eller tablets med den tilhørende Power BI-app.

Kom og hør, hvordan I kan blive skarpere i jeres rapportering og samtidig sikre, at I udnytter alle mulighederne med Power BI.

Om arrangementet: Tilmelding + tid og sted

Ballerup
14. juni 2017 kl. 11-12.30
5. sept. 2017 kl. 9-10.30

Aarhus
15. juni 2017 kl. 11-12.30
12. sept. 2017 kl. 9-10.30

Kolding
7. nov. 2017 kl. 9-10.30

Tilemeld dig BI-seminaret

Om oplægsholderne

David Hjelm Ellinghaus er ekspert, når det kommer til rapportering og datavisualisering på Microsoft-teknologi. Han har ansvaret for udbredelsen af Power BI til CGI’s kunder i Danmark og har en erfaringsmæssig baggrund med rødder i henholdsvis it, kommunikation og user experience. Det er netop i arbejdet med at forstå kundens forretningsbehov og udlede ny viden ud fra kundens data, at Davids dybe interesse for datavisualisering bringes i spil.

Få mere at vide: Kontakt os gerne

David William Hjelm Ellinghaus
Datavisualiseringsekspert
M: 52 18 53 62
E: david.ellinghaus@cgi.com