Post og logistik

Vækst og succes i et hurtigt voksende marked

Post- og logistiksektoren udvikler sig hurtigt. Det offentlige ønsker at privatisere serviceydelserne, konkurrencen er stigende, og nye teknologier ændrer måden at drive forretning på. Post- og logistikvirksomheder er under pres for at tiltrække og fastholde kunder, øge effektiviteten af driften samt sikre hurtigere og mere nøjagtige leverancer.

Med en indgående forståelse for vores kunders udfordringer kan CGI tilbyde omfattende post- og logistikservices og –løsninger, der fremmer forandring, vækst og succes i en sektor i stadig forandring. Lige fra effektivisering af forsyningskæden til optimering af ordrestyring, øgede energibesparelser og forbedret kundeoplevelse, kan CGI hjælpe vores post- og logistikkunder med at skabe forretningsmæssige resultater.

Udnyt vores erfaringer og ekspertise

CGI er/har:

  • Den største leverandør af it-serviceydelser til postsektoren i Europa. Vi arbejder sammen med nogle af de største aktører på markedet, fx  Deutsche Post, DHL og Itella
  • Partner med globale og nordamerikanske organisationer som fx Canada Post og Livingston International
  • Partner med større logistikselskaber så som Mærsk Line, Hamburg Süd og DB Schenker
  • Årtiers erfaring samt en lang række medarbejdere med ekspertise inden for post- og logistiksektoren, som har ry for at levere til tiden og inden for budget – med en konstant høj kundetilfredshed.

Lyder det interessant?

Tag en dialog med os - kontakt

Marketing
E:marketing.dk@cgi.com
M: +45 44 78 40 00