CGI-partnere

Et omfattende økosystem skaber værdi for vores kunder

Hos CGI har vi stort fokus på kontinuerligt at opbygge og vedligeholde et omfattende økosystem af partnere til fordel for vores kunder. Vores globale og specialiserede partnere, kombineret med alliancer, markedsanalytikere og rådgivere, akademiske institutioner og forskningsorganer, skaber en masse viden, ekspertise og ressourcer, som har resulteret i tusindvis af vellykkede kundeprojekter.

CGI’s partnerprogram består af følgende.

  • Globale partnere – På tværs af hele CGI samarbejder vi med en lang række førende teknologipartnere om at levere de bedste løsninger til at løse vores kunders behov.
  • Specialiserede partnere – CGI arbejder desuden sammen med mange partnere på internationalt, regionalt og projektbaseret niveau. Disse partnere har typisk en international rækkevidde - og vores samarbejde med dem er projekt-, løsnings- eller landespecifik.
  • Rådgivning om styring af økosystem – Baseret på vores store erfaring med håndtering af en lang række partnere og alliancer – lige fra forhandlerrelationer til rent globale partnerskaber – rådgiver vi vores kunder om, hvordan de bedst kan opbygge og administrere deres egne økosystemer. Eksempler herpå er, at vi leverer flerårig applikationsstyring til kunder, som har et bredt og ofte komplekst antal livsvigtige applikationsleverandører til at supportere deres virksomhed.