Økonomi

Økonomisystemer skaber organisatorisk overskud

Forståelsen af en virksomheds produktion og evne til at forny sig ligger implicit i dens økonomisystemer. Det gælder også, når virksomheden ”producerer” uddannelse. Sikker og kvalificeret økonomihåndtering er afgørende for at skabe et organisatorisk overskud. Et overskud af frigjorte kræfter, der kan udnyttes, hvor der er bedst brug for dem.

Erfaring med økonomisystemer i komplekse organisationer

Vi designer og udvikler økonomiløsninger til uddannelsessektoren. Og vi gør det med udgangspunkt i sektorens særlige, økonomiske struktur. Uddannelse, forskning og formidling udgør hver deres ”produktionsområde”, som samtidig griber ind i hinanden. Forskellige medarbejdergrupper skal aflønnes. Forskningsbevillinger skal styres. Tilsammen skaber det en kompleks økonomi.

En kompleks økonomi kræver et kraftfuldt økonomisystem. Vores Oracle ERP-løsninger er gearet til at håndtere økonomien på et moderne universitet. Vi har mange års erfaring med at supportere, vedligeholde og opgradere multidimensionelle økonomiløsninger til uddannelsessektoren.

Fremtiden ligger i økonomistyring

En stærk, digital økonomiløsning er grundstenen i en sund organisation. Økonomistyring rækker ud over det rent administrative og er med til at skabe fremtiden for din organisation. God økonomihåndtering og organisatorisk udvikling går hånd i hånd.

Vi har bl.a. leveret økonomiløsninger til:

  • Danmarks Tekniske Universitet
  • Det Fynske Kunstakademi
  • Syddansk Universitet
  • Uni-IT
  • Aalborg Universitet

Lyder det interessant?

Tag en dialog med os, kontakt

Niels Bollesen
T: +45 21 71 72 50
M: niels.bollesen@cgi.com