Staten

Styr på statens it

CGI hjælper statens medarbejdere med at løse deres opgaver effektivt og med et højt serviceniveau. Vi arbejder agilt og efter internationale standarder. Det betyder, at vi kan eksekvere store it-projekter til tiden, inden for budget og i høj kvalitet.

Digitale løsninger til en digital fremtid

I 10 år har vi varetaget de danske landbrugsregistre, som er med til at sikre en bæredygtig og sikker fødevareproduktion. Vores toldsystemer til SKAT moderniserer kontrollen af varer i overensstemmelse med ny EU-lovgivningen. Inden for uddannelse er Netprøver.dk et fælles system til digital prøveafvikling. Løsningen vandt Effektiviseringsprisen under Digitaliseringsprisen 2017.

I kan forvente, at CGI forener domæneviden om statens områder med ekspertviden om digitale løsninger. Både når nye systemer skal udvikles, når fælles løsninger skal udbredes og eksisterende løsninger moderniseres og forvaltes effektivt.

Et stærkt og trygt digitalt samfund

Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi er vores udgangspunkt, når vi udvikler brugervenlige og fremtidssikrede it-løsninger til staten. Smart selvbetjening og deling af data skal gøre det nemt for borgere og virksomheder at være i kontakt med myndighederne. Samtidig er det altafgørende, at staten passer godt på følsomme data.

It-sikkerhed og understøttelse af persondataloven er tænkt ind i vores offentlige løsninger. Vi forener brugervenligt design og høj datasikkerhed, så det bliver nemt at være sikker.

Lyder det interessant?

Kontakt os til en dialog om, hvordan vi sammen fører staten sikkert gennem den digitale transformation.

Hans Lynnerup
Vice President, Government & Health
M: 25 18 83 61
E: hans.lynnerup@cgi.com