Kommuner og regioner

Kommunal og regional it, der inddrager borgeren

Regionale og kommunale medarbejdere har brug for avancerede, fleksible it-løsninger. Det har de for at kunne opfylde forventningen om, at en moderne, offentlig sektor inddrager borgeren. Oplysninger og ydelser skal kunne tilgås via en almindelig browser, borgeren skal i højere grad inddrages i politiske reformer, og gennemsigtighed og databeskyttelse skal være i top.

Effektivitet og kvalitet går hånd i hånd

Hos CGI leverer vi kommunal og regional it, der sætter borgeren i centrum. Vi fokuserer på mobilitet og tværorganisatorisk støtte. Vi tænker flere bundlinjer ind i vores løsninger: den økonomiske, den samfundsmæssige og den menneskelige. Det betyder fx, at optimering ikke er lig forringelse. Tværtimod. Kommunal it, der højner effektiviteten, går hånd i hånd med, at borgeren oplever en højere service end tidligere. Det gælder om at turde udnytte data og kommunal it på nye måder.

Kommunal it understøtter kerneopgaverne

På socialområdet hjælper vores økonomisystem AS2007 i dag 22 kommuner og 3 regioner med at styre og få overblik over økonomien. På ungevejledningsområdet benytter vejledere fra landets UU-centre CGI’s elektroniske ungevejledning EUV til at hjælpe unge godt på vej mod uddannelse og arbejdsliv. Kommunal og regional it optimerer offentligt personales mulighed for at tilføre størst mulig social og økonomisk værdi til deres arbejde.

Lad os sammen udvikle it, der understøtter kerneopgaverne i kommune og region.

Læs mere om vores løsninger til sundhedssektoren her.

Lyder det interessant?

Tag en dialog med os, kontakt

Jacob Salmon
M: 61 30 28 04
E: jacob.salmon@cgi.com