Kommuner og regioner

Tilfredse borgere er en god investering

Vi skaber løsninger, der inddrager borgerne. Fx kan patienter evaluere deres egne genoptræningsforløb ved hjælp af CGI CommunityCare 360. Behandlingsinitiativer kan sættes i gang rettidigt og efter den enkeltes behov. Det sparer i sidste ende genindlæggelser. Løsningen er et godt eksempel på, at både den menneskelige og den økonomiske bundlinje kan tilgodeses samtidigt. 

Oprethold et højt serviceniveau med effektmåling

Hvilke ydelser og initiativer virker efter hensigten? Hvilke bør tilrettes eller helt stoppes? Effektmåling er et centralt værktøj, hvis kommuner og regioner fremover vil sikre et højt serviceniveau og en sund økonomi.

CGI udvikler løsninger, der ikke blot indsamler, men bearbejder data på en måde, der kaster lys over de offentlige investeringer. Det handler ikke blot om, hvor mange borgere der fx går til genoptræning. Det handler først om fremmest om, hvorvidt de rent faktisk bliver hjulpet af tilbuddet.

Hvad koster Jan? Og hvor meget velfærd får han for pengene?

CGI’s økonomisystem AS2007 er målrettet det specialiserede socialområde. Systemet sikrer, at der er styr på økonomien bag de services, der gives til den enkelte borger.

AS2007 giver fuldt overblik over kommunens udgifter – helt ned på individuelt borgerniveau. Når kommunen kender økonomien, kan den agere ansvarsfuldt. Både over for den enkelte borger og over for budgetterne.

Lyder det interessant?

Kontakt os og lad os sammen udvikle it, der understøtter de offentlige kerneopgaver.

Jacob Salmon
M: 61 30 28 04
E: jacob.salmon@cgi.com

Læs mere om vores løsninger til sundhedssektoren her.