Offentlig

Vi digitaliserer Danmark

I over 40 år har CGI været en central spiller i udvikling og drift af offentlig it. Vi har sat strøm til patientjournaler, automatiseret sagsbehandling, bidraget til effektiv uddannelsesadministration og tilføjet ”selv” til betjening. Vi er stolte af at være en del af en digitalisering af et samfund. En digitalisering, der gavner økonomien og skaber bedre service for både borgere og virksomheder.

Digitale services sætter borgeren i centrum og gør dem til aktive forvaltere af egen uddannelse, sundhed og livssituation. Bedre brug af data styrker væksten og effektiviserer den offentlige forvaltning. Agilt og effektivt er nøgleord, når vi skaber sammenhængende offentlig it.

Godt samarbejde skaber gode slutresultater

Vi ved, at succesfulde it-projekter starter med et godt og tæt samarbejde. Kodeks for det gode kunde-leverandørsamarbejde er et naturligt afsæt for os. Statens It-projektråds anbefalinger kombineret med vores egne erfaringer og solide rammeværk sikrer, at over 97 procent af alle leverancer leveres til aftalt tid, pris og kvalitet.

Vi har været med fra datamat til data science

I 2001 blev den første fællesoffentlige digitaliseringsstrategi publiceret. Dengang talte man om netværkssamfundet. Nu omfatter tidens buzzwords big data, robotics og selvkørende biler. Meget er sket i digitaliseringens navn – men endnu mere vil ske!

Vi er med i den offentlige sektors digitale transformation. I Danmark arbejder 200 af vores i alt 500 dedikerede medarbejdere netop nu på morgendagens offentlige it.

Lyder det interessant?

Kontakt os og lad os sammen finde ud af, hvordan offentlig it skal se ud i fremtiden.

Hans Lynnerup
Vice President, Government & Health
M: 25 18 83 61
E: hans.lynnerup@cgi.com