Ballerup, 07. juli 2017

Michael Hermansen er ny Senior Vice President i CGI Danmark. Michael har op til udnævnelsen været ansvarlig for en del af CGI Danmarks forretning til det offentlige. Han kan i år fejre sit 20-års jubilæum i virksomheden.

- Min erfaring og min personlige tilgang er, at ’et ord er et ord’. Det er den helt overordnede måde, hvorpå jeg agerer, og den vil ikke ændre sig, lige meget om vi leverer til det offentlige eller det private, fortæller Michael Hermansen.

Han går ind i rollen som leder af den danske forretning med en forståelse for store organisationer og deres beslutningsprocesser. Erfaringen med professionel kontraktstyring i det offentlige vil Michael ligeledes kunne bidrage med hos CGI’s private kunder.

- Uanset om vi taler om det private eller det offentlige, har vores kunder behov for at finde nye måder at udvikle deres forretning og organisation på. It er et af værktøjerne til at understøtte den transformation. Hvert år spørger vi vores kunder, hvordan de planlægger at investere og agere fremadrettet. I år var det meget tydeligt, at de tænker i nye digitale løsninger. Ikke kun for at imødekomme deres egne behov, men i særdeleshed også deres kunders eller borgernes behov.

500 danske medarbejdere med 70.000 kollegaer i ryggen

Den nyudnævnte adm. direktør ser en særlig styrke i, at de godt 500 medarbejdere i Danmark har 70.000 kollegaer rundt om i verden, som de kan trække på ift. viden, løsninger og koncepter. Derudover peger Michael Hermansen på ansvarlighed som et af CGI Danmarks varemærker.

- Vores kunder er aldrig i tvivl om, hvor de skal henvende sig, hvem de skal henvende sig til, og hvordan man eskalerer, når der er behov for det. Vi er en enstrenget organisation med fokus på klar og tydelig ansvarsfordeling. Jeg mener, at CGI’s kvalitetsmodel, Management Foundation, er unik i markedet. Den er bygget op over 40 år, og det er en kvalitetsmodel, som vi ikke bare har, men som vi er. Vi lever den, og vi sikrer, at vi allesammen efterlever den.

Teamplayer med lyst til at gøre en forskel

Udnævnelsen til Senior Vice President ser Michael som en stor og spændende udfordring, som han ser frem til at løse i fællesskab med sin ledelse og sine medarbejdere.

- Jeg får mulighed for at implementere de principper, jeg tror på, i en større målestok, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Rent personligt er jeg en teamplayer. Jeg er ikke den ensomme ulv, der går i kast med at løse alle problemer alene. I stedet samler jeg holdet, der i fællesskab finder frem til de bedste løsninger for vores kunder, siger han og fortsætter:

- Som person finder jeg glæde ved at gøre en forskel og være stolt af det arbejde, jeg udfører. Siden jeg var 18 år, har jeg altid haft mindst ét frivilligt tillidserhverv. Det fylder for mig, at når jeg har overskuddet til at gøre noget for andre, så gør jeg gerne det.

Michael Hermansen har rent privat et frirum i jagt og fiskeri, hvor han kan koble af og lade op. Den adm. direktør bor i Nordjylland i den lille by Gjøl, der er kendt for bl.a. trolde og pølser, med sin kone, to sønner på 13 og 16 år samt en rød cockerspaniel.

Dygtige medarbejdere er fundamentet for den fortsatte rejse

Det er under to uger siden, at Michael Hermansen satte sig i direktørstolen. Han er allerede godt i gang med at udstikke en ambitiøs retning for fremtiden.

- Som organisation skal vi opnå en god balance mellem vores tre interessenter – kunder, aktionærer og medarbejdere. Det er et område, hvor jeg ser, at vi kan blive endnu skarpere. I det længere perspektiv ser jeg frem til, at jeg med rette kan sige, at CGI er blandt de tre førende leverandører af it-services i Danmark, udtaler han.

De næste tre måneder vil Michael Hermansen sammen med det kommende ledelsesteam lægge strategien og opsætte visionen for, hvor CGI Danmark skal hen.

- Jeg ser ikke behovet for en revolution, men mindre justeringer. Vi har en masse dygtige kollegaer, der dagligt leverer en fantastisk service til vores kunder. Der er derfor allerede det bedst mulige fundament for at starte den her rejse, fastslår den adm. direktør.

Michael Hermansen har en baggrund som civilingeniør i datateknik fra Aalborg Universitet. Han tiltrådte som Senior Vice President for CGI Danmark den 26. juni 2017. Michael kan træffes på michael.hermansen@cgi.com og på telefon 44 78 40 00.