Karrierevej

Vi hjælper dig med at opfylde dine karriereønsker og ambitioner

Hvor vil du hen med din karriere? Når du bliver en del af CGI, står du ikke alene med at besvare dette spørgsmål. CGI gør det muligt for dig at opstille karrieremål, og vi støtter dig i at forfølge dem.

’Performance Management’ er en løbende proces. For at guide dig på din karrierevej afholdes en årlig samtale omkring udvikling og ønsker for fremtiden. ’Career Development’ er en del af CGI’s ’Performance Management’, hvor du ved en samtale med din nærmeste leder får lejlighed til at give udtryk for dine karriereønsker og ambitioner. Dermed bliver din karriereudviklingsplan løbende opdateret i overensstemmelse med dine mål og virksomhedens behov.

Derudover skaber CGI’s fortsatte vækst, vores globale tilstedeværelse og kunder, vores brede branchefokus samt end-to-end services og løsninger ubegrænsede muligheder. Heri ligger der store muligheder, og vi er fleksible og engagerede i at hjælpe dig med at vokse – lige fra ændring af roller eller opgaver til at tage ledelsesansvar eller en international opgave.

At blive en del af CGI er starten på både en lovende og en spændende karriererejse.