CGI i korte træk

Experience the commitment®

Vi ved, at vores succes som it-servicevirksomhed afhænger af at tiltrække og fastholde de bedste talenter – talenter som dig. Hos CGI er vores team af medarbejdere dedikerede og motiverede til at hjælpe vores kunder til succes. Få mere at vide om vores historie, tilbud, markeder og kunder.

Vores historie

I juni 1976 startede to 26-årige entreprenører - Serge Godin og André Imbeau - CGI i Serges kælder. De havde en kunde, en telefon og vigtigst af alt: en masse ambitioner. Ved udgangen af det første år havde CGI genereret $138.000 i omsætning. Fra det tidspunkt forøgedes omsætningen og størrelsen konstant år efter år. I dag er vi 70.000 medarbejdere på hundredevis af kontorer verden over.

Vores services og løsninger

CGI har en omfattende portefølje af tilbud til at forbedre og udvikle alle områder af vores kunders aktiviteter:

 • Systemintegration og rådgivning - Strategiplaner, systemarkitektur, systemudvikling og implementering af forretnings- og teknologiløsninger.
 • Application Management - Design, udvikling, implementering, vedligeholdelse og forbedring af forretningsapplikationer.
 • Infrastruktur services - Omfattende muligheder for styring af infrastruktur, som tilpasses virksomhedens krav og serviceprioriteringer.
 • Business Process Services - Styring af back-office forretningsprocesser med henblik på effektivisering af driften.
 • CGI's egne software løsninger - Stor portefølje med mere end 100 forretningskritiske løsninger, der reducerer omkostningerne og effektiviserer driften.

Vores markeder

CGI kan tilbyde end-to-end services til et udvalg af sektorer, hvor vi har indgående forretningsmæssig og teknisk ekspertise.

 • Den finansielle sektor - Vi hjælper den finansielle sektor, herunder de fleste store banker og de største forsikringsselskaber, med at reducere deres omkostninger, øge effektiviteten og forbedre kundeservicen.
 • Den offentlige sektor - Vi hjælper mere end 2.000 offentlige organisationer med at reducere deres omkostninger samt forbedre effektiviteten og kvaliteten af de offentlige ydelser, mens borgernes muligheder forøges.
 • Sundhed - Vi hjælper mere end 1.000 sundhedsfaciliteter, hospitaler og behandlingscentre med at implementere løsninger til bedre behandling, bedre ydelser og bedre resultater.
 • Telekommunikation og forsyning - Vi hjælper 6 ud af de 10 største globale telekommunikationsleverandører - og 9 af de 10 største europæiske forsyningsselskaber med at få nye indtægtskilder og forbedre produktivitet og service.
 • Produktion, detailhandel og distribution - Vi skaber forretningsløsninger for mere end 2.000 kunder i handels- og servicesektoren med effektive og velfungerende it-systemer.
 • Olie og gas - Vi hjælper vores kunder, inklusive 3 af de 6 største olieselskaber, med at opnå større værdi fra alle dele af deres supply chain.

Vores kunder

“Experience the commitment” er måden, vi tænker og agerer på. ”Oplev vores engagement” siger vi på dansk. Det handler om kvalitetsløsninger til tiden og til aftalt økonomi i et tæt partnerskab med vores kunder. Vi er dedikeret til, at vores kunder når deres forretningsmæssige mål.

Se et udpluk af vores kunder og erfaringer her.