Industri

Her får du it-løsninger, der dækker hele din produktionsvirksomhed

Vælg en stærk, global implementeringspartner, når du skal identificere og implementere en robust og fremtidssikret it-løsning i din produktionsvirksomhed.

Mange års erfaring - til din fordel

Hos CGI har vi en lang tradition for implementering af it-systemer til industrisektoren i Danmark og udlandet. It-systemer, som kan varetage hele det miljø, som omgiver din produktion - lige fra MES-integration til maskiner, Shop Floor programmer til eksekvering af produktionen, WMS-systemer til lagerpersonalet, planlægningssystemer og ERP-systemer til ledelsen.

Vi leverer ydelser, som kan være baseret på en række af de mest populære ERP-systemer - herunder blandt andet Oracle, Dynamics AX og Dynamics NAV. Vi er derfor også objektive, når vi skal guide dig og anbefale den rigtige løsning til din industrivirksomhed.

Vi har opbygget en lang erfaring inden for implementering af ERP-systemer til industrivirksomheder og kender derfor de udfordringer, som knytter sig hertil. Vores industrikunder dækker over et stort spektrum af brancher og typer, fx traditionel komponentproduktion, high-tech produktion, beklædning, engineer-to-order og projektorienteret produktion.

Vi leverer løsninger til at styre og overvåge produktionen i en procesvirksomhed og kan håndtere de skærpede krav, der knytter sig til den farmaceutiske industri.

Kort sagt: lad os sikre optimering af din produktionsvirksomhed.

Handl hurtigere end konkurrenterne 

I CGI hjælper vi vores kunder med at få indsigt i realtid og handle på den - hurtigere end konkurrenterne. Kontinuerlig bevidsthed om kontekst skaber uovertrufne kundeoplevelser ved at forudsige brugerens behov og imødekomme dem, før brugerne selv er bevidste om behovet.

Vores fysiske omgivelser genererer enorme mængder data. Vi opsamler, lagrer og analyserer data fra sensorer i produktionsudstyr, bygninger, butikker, byer, boliger og de produkter, vi bruger hver eneste dag. Med de data kan vi automatisere handlinger, forhindre fejl og forudsige hændelser, før de indtræffer. Og vi kan bruge dem til at tænke forretning på en ny måde.

Vi kan bl.a. hjælpe din produktionsvirksomhed med:

 • Algoritmer 
  Den konstant voksende mængde af data overstiger menneskets kapacitet. Statistiske metoder og neurale netværk bruges til at behandle data

 • Location Solutions 
  Alt sker på et sted. Informationer om lokalitet kan spille en stor rolle i dine forretningsprocesser - og i udviklingen af nye services

 • Sensorer og IoT 
  Internet of Things (IoT) er et netværk af fysiske objekter, enheder og maskiner med indbygget teknologi, der gør dem i stand til at kommunikere om deres status - eller omgivelser

 • Virtual & Augmented Reality 
  Virtual og Augmented Reality kan forandre din forretning markant og bringe den op på et helt andet niveau

 • Mobile Development 
  Uanset branche kan smartphones være millioner af kunders indgang til din virksomheds services og produkter

Vil du vide mere?

Kontakt os og få meget mere at vide om, hvad vi kan gøre for dig.

Jacob Ringgaard
Vice President og sektorchef, Manufacturing
E: j.ringgaard@cgi.com
M: 25 18 87 83