Industri

Her får du it-løsninger, der dækker hele din produktionsvirksomhed

Vælg en stærk, global implementeringspartner, når du skal identificere og implementere en robust og fremtidssikret it-løsning i din produktionsvirksomhed.

Mange års erfaring - til din fordel

Hos CGI har vi en lang tradition for implementering af it-systemer til industrisektoren i Danmark og udlandet. It-systemer, som kan varetage hele det miljø, som omgiver din produktion - lige fra MES-integration til maskiner, Shop Floor programmer til eksekvering af produktionen, WMS-systemer til lagerpersonalet, planlægningssystemer og ERP-systemer til ledelsen.

Vi leverer ydelser, som kan være baseret på en række af de mest populære ERP-systemer - herunder blandt andet Oracle, Dynamics AX og Dynamics NAV. Vi er derfor også objektive, når vi skal guide dig og anbefale den rigtige løsning til din industrivirksomhed.

Vi har opbygget en lang erfaring inden for implementering af ERP-systemer til industrivirksomheder og kender derfor de udfordringer, som knytter sig hertil. Vores industrikunder dækker over et stort spektrum af brancher og typer, fx traditionel komponentproduktion, high-tech produktion, beklædning, engineer-to-order og projektorienteret produktion.

Vi leverer løsninger til at styre og overvåge produktionen i en procesvirksomhed og kan håndtere de skærpede krav, der knytter sig til den farmaceutiske industri.

Kort sagt: lad os hjælpe dig med at optimere din produktionsvirksomhed.

Vil du vide mere?

Kontakt os og få meget mere at vide om, hvad vi kan gøre for dig.

Jacob Ringgaard
Vice President og sektorchef, Manufacturing
E: j.ringgaard@cgi.com
M: 25 18 87 83