CGI Global 1000

Vi lytter. Vi leder. Vi leverer.

Sammen fornyer vi markedet.

Hvert år gennemfører CGI’s konsulenter en række personlige samtaler med forretnings- og teknologiledere hos vores kunder. Sammen diskuterer vi deres perspektiv på forretnings- og it-tendenser, der påvirker deres organisationer.

I 2016 talte vi med mere end 1.000 ledere på tværs af 10 brancher og 20 lande. Resultaterne fra CGI Global 1000 bekræfter, at virksomheder og myndigheder fortsat fokuserer på at blive digitale organisationer. Deres fokus bevæger sig hurtigt fra at arbejde med enkeltstående, digitale projekter til at investere i en mere omfattende digital transformation, hvor eksisterende systemer moderniseres og forbindes til digitale operationer og forretningsmodeller.

Få del i resultaterne

Vi inviterer dig til at få del i indsigterne fra dette års CGI Global 1000 og høre mere om, hvordan vi hjælper vores kunder på deres digitale rejse. Kontakt os gerne og lad os tage et personligt møde om følgende emner:

Kunder og borgere forventer ukompliceret og personlig kontakt med virksomheder og myndigheder i den digitale verden. CGI Global 1000 viser fem globale trends, der understreger organisationers behov for at accelerere den digitale transformation.

 1. Forbrugernes digitale oplevelser og adfærd får stadig større betydning.
 2. Sikkerhed bliver en måde at differentiere sig i et konkurrencepræget marked.
 3. Mængden af love og regulativer stiger.
 4. Nye forretningsmodeller vokser frem.
 5. It går fra at understøtte til at skabe forandring.

De fem globale forretningstendenser peger på et presserende behov for, at virksomheder over hele verden bør modnes til digitale organisationer. Vores kunder fremhæver fem områder, der har topprioritet for at nå målene:

 1. Kundeoplevelsen skal til stadighed udvikles og forbedres.
 2. Internt samarbejde skal kombineres med eksterne opkøb og partnerskaber.
 3. Forretnings- og kundeindsigt skal skabe grundlag for hurtige og gode beslutninger.
 4. Organisationen skal sikres mod cyberangreb og nye digitale trusler.
 5. Optimering og modernisering skal sænke driftsomkostningerne (fx vha. automatisering).

Resultaterne fra CGI Global 1000 peger på fremkosten af to typer it-organisationer: én, der ønsker at modernisere nuværende processer og systemer, og én, der fokuserer på at skabe en digital organisation. Både forretnings- og it-ledere forsøger at imødekomme de to behov ved hjælp af følgende fem it-prioriteter:

 1. Skab forretnings- og kundeindsigt for at træffe bedre og hurtigere beslutninger. 
 2. Udvikl digitale end-to-end-processer i realtid.
 3. Beskyt organisationen mod cyberangreb og andre trusler.
 4. Effektivisér og modernisér it for at sænke driftsomkostningerne.
 5. Indfør nye leverancemodeller (fx SaaS, PaaS, cloud og outsourcing).

Få adgang til et uddrag af bogen og få mere at vide om resultaterne fra CGI Global 1000, og hvad de betyder for din branche.

Vi kan demonstrere, hvordan vi hjælper vores kunder med at reducere deres omkostninger ved hjælp af transformerende outsourcing. Vi kan vise, hvordan vi skaber strategier og roadmaps, som vores kunder kan bygge deres digitale organisationer på. Og vi kan fortælle, hvordan CGI’s og vores partneres løsninger kan fremskynde jeres digitale transformation.