Gå fremtiden i møde med Microsoft Dynamics AX og MECOMS

Din ERP-løsning er langt mere end blot it. Det er en platform til udvikling af din virksomhed. Med den rette ERP-løsning kan du udvikle alle aspekter af din forretning: markeder, produkter, processer og mennesker.

Som en forsyningsvirksomhed er der særlige krav og retningslinjer for, hvordan du skal agere - og dine processer stiller særlige krav til en ERP-løsning. Med MECOMS, der er Microsofts brancheløsning til forsyningssektoren, sikrer du, at du kan følge markedets krav, lave effektiv afregning, personaliseret kundeservice og struktureret planlagt vedligehold (enterprise asset management).
MECOMS er målrettet det danske marked med understøttelse af danske regler og generelle markedsvilkår.

Effektiv målstyring og rapportering

Med Microsoft Dynamics AX og MECOMS får du også grundlaget til effektiv målstyring i din virksomhed. Med udgangspunkt i Microsoft platformen får du alle de effektive rapporteringsværktøjer fra Microsoft – til enhver rolle i virksomheden. Du kan løbende følge op på dine mål, analysere dine resultater – og sikre, at du har det rette grundlag til træffe beslutninger – ikke mindst om fremtiden.

Med en samlet platform bygget på Microsoft Dynamics AX kan du sikre at din virksomhed er rustet til at møde fremtiden – og hverdagen.

Lyder det interessant?

For yderligere information kontakt:

Jesper Kaysen
Director Utilities Sector
M: 52 14 72 36
E: jesper.kaysen@cgi.com