Vi kombinerer finansiel information med operationelle data. Vi udvikler dashboards, som ledere kan tilgå og analysere på farten. Og vi leverer komplette programmer til finansiel transformation og fornyelse af nøglesystemer og -processer som ERP, konsolidering, planning og profitabilitetsstyring.

Styr profitabilitet i stedet for at rapportere omkostninger

Vores løsninger til styring af profitabilitet og omkostninger gør det muligt at foretage lynhurtig profitabilitetsanalyse gennem hele virksomhedens værdikæde. Med dybere forståelse af den reelle profitabilitet af specifikke produkter, services, kunder og salgskanaler kan ledelsen træffe rettidige, rigtige beslutninger.

Driver-baseret planlægning sparer tid og øger nøjagtigheden i forecasting

Modeller for hvordan transaktioner i den virkelige verden bliver til indtjening og omkostninger er afgørende for bedre planlægning og forecasting.

Med driver-baseret planlægning får line managere og controllere et fælles sprog til at tale om forretningsmæssige resultater og analysere sandsynlige scenarier. Ved også at vælge rullende forecast får virksomhederne yderligere fordele i form af hurtigere analyse-handling cyklus og sparet tid i forhold til den traditionelle budgetlægning, så der er mere tid til at fokusere på forretningen.

Hos CGI har vi altid fokus på langvarige kunderelationer, og vi har partnerskaber med alle de vigtigste udbydere af teknologier til CFO-kontoret. Der findes nemlig ingen universelle løsninger, som passer alle.

Læs mere om Jedox

 

 

 

J

 

Strømlin dine planlægningsprocesser med CGI og Jedox