COVID-19 (CORONAVIRUS): VIGTIG INFORMATION TIL ANSØGERE

På grund af den aktuelle risiko for spredning af COVID-19 holder CGI samtaler med ansøgere via telefon og/eller videokonference som supplement til fysiske møder på vores kontorer i Danmark.
Hvis du skal besøge et af CGI's kontorer, gælder de samme retningslinjer som for vores medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere:

  • Du skal være opmærksom på evt. symptomer på sygdom. Har du symptomer, beder vi dig om ikke at besøge CGI's kontorer indtil du er symptomfri - og en læge har konstateret, at du ikke udgør en smitterisiko for andre. Informer din kontaktperson hos CGI pr. telefon eller e-mail, hvis du har symptomer
  • Har du været i kontakt med nogen, som har fået konstateret COVID-19, skal du afholde dig fra at besøge CGI's kontorer i 14 dage
  • Har du selv fået konstateret COVID-19 inden for 14 dage efter du har besøgt et af CGI's kontorer, skal du informere din kontaktperson hos CGI

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din CGI-kontaktperson pr. telefon eller e-mail.
Tak for at du hjælper os med at opretholde et sundt miljø for alle.


 

I CGI drømmer vi om at skabe en virksomhed sammen, hvor vi som entreprenører bygger en forretning, vi kan være stolte af, og som vi sammen kan eje.

CGI har en kultur, der er ud over det sædvanlige. Som kollega har du ret til at blive medejer, og det skaber et helt særligt engagement, at vi er så mange, der er det. Vi kalder os ‘members’, og vi brænder for det, vi gør – og for dem, vi hjælper: vores kunder og deres forretning.

Vi er altid på udkig efter dedikerede kollegaer, der kan – og tør – gøre en forskel. Vi skal vokse sammen og styrke hinanden. Din udvikling og vores fælles succes er fundamentet for CGI.

Bliv en del af en virksomhed, hvor engagement, nærhed og international rækkevidde er en del af hverdagen. Og hvor vi har mod til at udfordre og forandre det eksisterende.

DE, DER ARBEJDER SAMMEN, VOKSER SAMMEN

Vores drøm forbinder alle CGI members og definerer vores kultur. Hos CGI ved vi altid, hvem der gør hvad. Vi tager hurtige og kompetente beslutninger i en flad organisation. Vi kan sige det, vi mener, og spørge vores kollegaer til råds.
Når du bliver en del af CGI, bliver du del af en kultur, der bygger på ejerskab. Vi kalder os ‘members’for at understrege, at alle, der bliver ansat i CGI, kan blive virksomhedsejere og aktionærer gennem vores aktiekøbsprogram.

Hver enkelt har ret til at deltage i virksomhedens udvikling og tage ansvar for sin egen karriere.

Idédeling og forslag til ledelsen om forbedringer er en integreret del af hverdagen. Vi løfter sammen og deler de belønninger, der følger med – fx gennem vores overskudsdeling.

SYV GODE GRUNDE TIL AT ARBEJDE HOS CGI:

  • Du bliver mødt med respekt
  • Dine initiativer bliver værdsat – vi kalder det ‘intrapreneurship’
  • Din karriere og faglige udvikling er i fokus
  • Vi belønner din indsats
  • Du lærer konstant – uanset, hvor erfaren du er
  • Vi efterlever vores værdier om partnerskab, integritet og innovation
  • Du vokser sammen med os