Vores services og løsninger understøtter hele energiproduktionens livscyklus. Vores portefølje omfatter vores egen IP-løsning - sammen med løsninger fra vores partnerskaber med verdensførende forhandlere som fx SAP.

Tag for eksempel vores Renewable Management System. Systemet overvåger og styrer energiproduktionen for førende energi- og forsyningsselskaber som EDP Renewables, der er en af de største aktører inden for vindenergi globalt.

elecctric utilities
transition énergétique

CGI’s produktions- og genereringsmuligheder giver følgende konkurrencemæssige fordele til kunder verden over:

  • Fjernovervågning og kontrol med produktionsanlæg
  • Hurtigere reaktion på driftssvigt og dermed nedsat nedetid
  • Forbedret sikkerhed og driftssikkerhed
  • Evne til at indhente, styre og transmittere vedvarende energi til nettet
  • Maksimeret performance af vedvarende udskiftelige aktiver
  • Bedre overholdelse af nye regulativer
  • Reducerede produktionsomkostninger

Mange års erfaring inden for energi- og forsyningsbranchen har givet os en indgående forståelse for vores kunders udfordringer. Vi har en lang række gode resultater bag os og brænder for branchen. Vores Renewables Management System holder styr på mere end 5.000 vindmøller fordelt på hundredvis af vindmølleparker i adskillige lande for EDP Renewables. Vi håndterer også vedligeholdelsesapplikationer for alle EDF’s atomkraftanlæg i Frankrig.

CGI har desuden leveret Enterprise Asset Management løsninger til forbedring af vores kunders energiproduktion. For eksempel har vi implementeret en fælles SAP asset management-løsning for E.ON Generation på 24 kraftværker og 20 vindmølleparker i Storbritannien. Projektet omfattede også levering af en løsning til styring af mobile aktiver for vedligeholdelsespersonalet og et centralt system til styring af strategiske reservedele.