Træd ind i den digitale virkelighed

Forbind dine digitale tanker med fremtiden

Innovative ledere benytter digital transformation til at gøre deres organisationer mere kundecentrerede, agile og sammenhængende. Men den hårde sandhed er, at 8 ud af 10 digitale initiativer ikke skaber den forventede værdi.

Den manglende succes skyldes blandt andet, at teknologi kun er en del af løsningen, når det kommer til digital transformation. For at realisere det fulde digitale potentiale skal transformationen ske på tværs af tre områder: organisation, forretningsmodel og teknologi.

Få hjælp til forandring: Book en Digital Day

Hos CGI har vi specialiseret os i at transformere alle tre områder for at hjælpe vores kunder sikkert ind i den digitale fremtid. Det er vores erfaring, at Digital Transformation skal starte med et stort engagement og styring fra topledelsen. På CGI's Digital Day samler vi eksperter og din ledelse til en dag med fokus på netop din virksomheds digitale muligheder og strategier:

  • Få mulighed for at udforske hvad Digital Transformation kan betyde for din virksomhed
  • Få indsigt og erfaringer med Digital Transformation fra vores kunder over hele verden
  • Få indblik i nogle af de modeller, vi benytter til at udvikle digitale strategier og roadmaps - og hvordan det er at samarbejde med CGI

Digital

Vi indleder forløbet med en to-timers workshop, hvor vi diskuterer strategi, mål og udfordringer – og sætter jeres organisation i perspektiv til markedet og de nye forretningsmodeller. I sidste ende kan workshop og Digital Day blive springbrættet til en ny digital strategi og et roadmap, der for alvor skaber nye forretningsmuligheder. Vi definerer ikke bare slutmålet – vi hjælper jer på rejsen dertil.

Du kan læse mere om vores internationale kompetencer inden for Digital Transformation her.

Kontakt vores rådgiver og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig:

Thomas Herlin
E: thomas.herlin@cgi.com
M: +45 29 49 89 31

Grib mulighederne med Digital Transformation