Lige nu søger vi Dygtige færdiguddannede til vores talentprogram

Vil du have en ansættelseskontrakt uden udløbsdato? Vil du arbejde i et globalt miljø med 77.500 kolleger over hele verden? Og vil du hjælpe os med at skabe succes for vores kunder? Så skal du søge en af de ledige stillinger i CGI’s talentprogram nu.

CGI’s talentprogram – Public

Med CGI's talentprogram udvikler du dig i løbet af programmets 12 måneder til at få en central placering i softwareudviklingsprojekter, hvor du bygger bro mellem kundens forretning og vores udviklere og tekniske IT specialister.

Hos CGI har vi over 23.000 medarbejdere internationalt, som arbejder med den offentlige sektor. Vi anbafales af Statens It-projektråd og sikrer at 97% af alle leverencer leveres til aftalt tid, pris og kvalitet. Kunne du tænke dig at være en del af det?

Læs stillingsopslaget her

CGI’s talentprogram – Manufacturing

Vil du være en del af Nordens førende team inden for procesoptimering og digital transformation? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere i CGI’s talentprogram.

Du udvikler dig i løbet af programmets 12 måneder til at være en top performer konsulent på Microsofts Dynamics365 platform, og er derefter sikret en fastansættelse hos en af de største it- og konsulentvirksomheder, CGI.

Læs stillingsopslaget her

CGI's talentprogram - Infrastructure Management and Operations

Vil du være en del af Nordens førende team inden for Infrastructure Management? Så har du nu muligheden for at kickstarte din karriere i CGI's talentprogram.

I løbet af programmets 12 måneder udvikler du dig, så du er godt på vej som top performer-konsulent og kan fortsætte i fastansættelse hos en af de største it- og konsulentvirksomheder, CGI.

Læs stillingsopslaget her

CGI’s talentprogram – UFCR

Vil du være en del af et af vores teams inden for Forsyning, Finans eller Retail (Utilities, Financial Services, Commercial and Retail)? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere i CGI’s Talentprogram.

Du udvikler dig i løbet af programmets 12 måneder til at blive en fast del af et udvalgt team, og er derefter sikret en fastansættelse hos en af de største it- og konsulentvirksomheder, CGI.

Læs stillingsopslaget her

CGI’s talentprogram - Business Intelligence, Data m.v.

Vil du være en del af Nordens førende team inden for Business Intelligence og data drevet innovation? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere i CGIs talentprogram.

I løbet af programmets 12 måneder udvikler du dig til at være godt på vej som en top performer BI-konsulent og fortsætte i en fastansættelse hos en af de største it- og konsulentvirksomheder, CGI.

Læs stillingsopslaget her