Primære faneblade

Er du på udkig efter en komplet løsning til virksomhedsstyring? Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision) sætter dig i førersædet, så du kan tage de beslutninger, der har direkte indvirkning på bundlinjen. Microsoft Dynamics NAV kæder din virksomheds enheder sammen og giver dig et samlet billede af forretningen.

Microsoft Dynamics NAV er en komplet ERP-løsning, der er let at bruge, og som fungerer sammen med din eksisterende teknologi. Optimer og styr alle dele af din virksomhed fra økonomi til forsyningskæde til produktion m.m.

CGI – en erfaren NAV-medspiller

I tæt samarbejde med vores kunder har vi implementeret Microsoft Dynamics NAV (tidl. Navision) siden 1987. Vi har erfaringen og redskaberne til at implementere i en lang række brancher. At implementere Microsoft Dynamics NAV handler om mere end it – det handler også om at optimere forretningsprocesser.

Vi ser din virksomhed som en helhed. Vi er en gruppe af dedikerede it- og forretningskonsulenter, der forener teknologi og processer. Og så er vi i øvrigt et af landets største Microsoft-huse. Vi har fod på hele Microsoft-platform, så du er sikret samlede og integrerede løsninger.

Microsoft Dynamics NAV 2015

Med Microsoft Dynamics NAV 2015 har Microsoft frigivet en version af NAV, som følger op på de linjer, som blev tegnet med frigivelse af NAV 2013 og NAV 2013 R2. I overskrifter dækker NAV 2015 over tre temaer:

 • Hurtig at implementere. De i forvejen fremragende Rapid Start værktøjer er blevet endnu bedre og gør det nu endnu lettere at flytte data og kode fra din gamle version af NAV til en NAV 2015.
 • Let at anvende. Med NAV 2015 har den grafiske brugerflade fået endnu et nøk opad i den i forvejen fremragende brugergrænseflade. Blandt andet er der inkluderet trafiklys i aktivitetsfliserne således, at man per afdeling eller per bruger kan definere hvornår en værdi er god, mellem eller dårlig. (Fx til visning af gennemsnitlige betalingsdate fra kunder, i antallet af forsinkede ordrer osv.) Med installationen af NAV 2015 får du nu automatisk til hele fire forskellige klienttyper.
  • Brug Windows klienten, hvis du arbejder på kontoret,
  • brug web klienten, hvis du arbejder fra hotelværelset,
  • brug Office365/SharePoint klienten, hvis du arbejder som periferisk bruger
  • og anvend tablet klienten, hvis du arbejder fra bilen eller sofaen.
 • Mere funktionalitet. Endelig er der i NAV 2015 fokus på simplificeret brug af avancerede funktioner. Eksempelvis e-mail håndtering, rapportkøer og ikke mindst Microsoft Word integrationen.

Siden implementeringen af den første rollebaserede udgave af NAV i 2008 har vi opsamlet viden om vores kunders værdiforøgelse og produktivitetsforbedringer. Med Microsoft Dynamics NAV 2015 har det været Microsofts ønske at gøre produktiviteten og effektiviteten endnu bedre. Og det er lykkedes.