Velkommen til en verden, hvor dine planer, salgsinitiativer og kampagner bliver omdannet til konkret handling i hele organisationen.
En verden, hvor det er nemt at følge op på aktiviteter og resultater. Og hvor information bliver  tilpasset dynamisk til modtagerne.

Seebrite er operationel business intelligence, skræddersyet til detailkæder og udviklet til alle, som arbejder med detailhandel.
Den dynamiske og rollebaserede opbygning gør, at medarbejderne får en tilpasset visning med lige netop de informationer, funktioner og opgaver, de hver især har brug for.
Uanset om de er salgs,- marketing- og økonomiansvarlige på hovedkontoret eller distriktschefer, bestyrere og medarbejdere ude i butikkerne

Kort sagt: Seebrite gør forretningsstrategi til handling ved at informere alle medarbejdere om relevante opgaver og dele viden.

Book et møde nu og lad os vise dig, hvorfor og hvordan Seebrite kan gøre en verden til forskel i din kæde.

CGI: Eksperter i detailsektoren

I CGI er vi eksperter i løsninger til detailsektoren. Vi arbejder tæt sammen med nogle af de største detailhandelsvirksomheder i verden, og vi har branchens bedste specialister med omfattende erfaring.

Med CGI som din partner er du sikker på at få succes med dine it-projekter. Vi er nemlig kendt for altid at levere til tiden, til den aftalte pris og for at overgå vores kunders forventninger.