Kender du Anna? Det burde du måske… Ny teknologi og dedikerede medarbejdere giver Anna en ekstraordinær kundeoplevelse. Sætter I kunder som Anna i centrum? På få minutter kan du få kortlagt din Omnichannel-modenhed – og få et indblik i, ...

CGI har mange års erfaring med it-løsninger til handels- og servicevirksomheder. Uanset om du driver en detailkæde, en grossistvirksomhed eller en servicevirksomhed (fx restaurant eller hotel) kan vi hjælpe dig med at udvikle din forretning.

Digital omstilling er altafgørende i et ekstremt konkurrencepræget marked, hvor kundernes forventninger er i konstant udvikling og kampen om deres loyalitet er hård. Og det er netop den digitale omstilling, vi er eksperter i.

Grundlæggende handler det om at optimere hele værdikæden fra indkøb, lager og distribution til kundekontakt, salg og loyalitetsprogrammer. Det kræver et overordnet, strategisk fokus på både de interne processer, på salg og kundeoplevelser - og på at få overblik over hele forretningen, så du kan træffe de rigtige beslutninger.

Og det kræver it-systemer, som understøtter strategien og lever op til de mange nye krav i dagens digitale verden.

CGI OG DYNAMICS 365: EN STÆRK KOMBINATION TIL RETAIL

CGI har hjulpet utallige virksomheder med digital omstilling, der skaber resultater. Vi leverer strategisk rådgivning, solid brancheerfaring fra detailhandel, grossister og servicevirksomheder, dyb forretningsforståelse og selvfølgelig branchens skarpeste it-kompetencer.

Mange af vores retail-løsninger bygger på Microsoft's stærke forretningsapplikationer i Dynamics 365-familien, blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kendt som Dynamics NAV)

UNIKKE KUNDEOPLEVELSER MED OMNICHANNEL

Vi kan hjælpe med strategi, nyimplementering af komplette Microsoft Dynamics 365-løsninger og opgradering af ældre systemer.

Desuden tilbyder vi en bred pallette af tillægsmoduler til Microsoft Dynamics (add-ons) fra CGI's partnere, og ikke mindst vores egenudviklede omnichannel-platform CGI Retail Xp360, som skaber unikke, sammenhængende kundeoplevelser i realtid.

Vores +4.000 retail-eksperter hjælper +800 kunder globalt på tværs af detailhandels- og grossist-virksomheder. CGI arbejder sammen med nogle af de største, globale kunder inden for retail-markedet, for eksempel seks af de største dagligvarekæder i Europa, hvor vi leverer omnichannel løsninger og ydelser.

Vores Global Retail and Consumer Services Center of Excellence i Lille, Frankrig, udvikler og arbejder med de nyeste retail-teknologier og -løsninger, som vi også kan levere til din virksomhed.

Desuden har vi omfattende kapaciteter inden for outsourcing, fx drift af infrastruktur, udvikling og vedligeholdelse af applikationer samt håndtering af forretningsprocesser.

Kontakt os nu for en uforpligtende snak, og opdag hvordan du sammen med CGI får et digitalt forspring.