Primary tabs

Frigør ressourcer fra drift - invester dem i udvikling

Du skal bruge færre ressourcer på it-drift og i stedet investere i udviklingen af din virksomhed, så du står stærkere i den digitale virkelighed. 

Men nedgangen i driftsressourcer må naturligvis ikke gå ud over stabiliteten af din ERP-løsning - så lad os understøtte og forbedre driften af din Microsoft Dynamics FO (AX) med vores ProAction Application Management-løsning.

Sikker drift, konstante forbedringer og lavere omkostninger

ProAction er CGI's globale, innovative driftssupportkoncept, som består af værktøjer og metodikker, der giver dig sikkerhed og tryghed omkring driften af dine it-systemer. 

Det særlige ved konceptet er vores proaktive tilgang: Vi har konstant fokus på at forbedre din Dynamics FO (AX) og på at fjerne uhensigtsmæssigheder - så du kan få en optimal løsning med lavere driftsomkostninger.

Vores løsning er veletableret, og vi har stor erfaring med Application Management - både for vores lokale og vores globale kunder. 

Med vores skalerbare koncept får du en løsning, som er skræddersyet til dine behov - og du får altid tilgængelig support til din Dynamics FO (AX).

Med ProAction til Dynamics FO (AX) får du proaktiv, dedikeret og altid tilgængelig driftssupport:

  • Single Point of Contact: Der er altid nogen klar til at håndtere dine incidents og issues
  • Frie ressourcer: Dag-til-dag-incidents og -issues håndteres af CGI, så jeres egne ressourcer kan frigives
  • Skalerbar løsning: Driftsaftalen sammensættes, så den passer nøjagtig til dine behov
  • Transparens og fokus på forbedringer: Månedlige møder med dedikeret Service Delivery Manager for opfølgning, sparring samt proaktiv og reaktiv rapportering på aftalte KPI’er
  • Dedikeret helpdesk/supportteam: Lokale, erfarne Dynamics FO-konsulenter, ca. 1.000 kolleger over hele verden, er klar til at hjælpe via telefon/opkobling eller besøg hos jer
  • Tilpasning af aftalen til din forretning: Aftalt transitionsperiode uden bindinger og forpligtelser
  • Adgang til dynamisk servicekatalog: Fx hjælp med performance issues og licensoptimering
  • Fokus på strategi og inspiration: Kvartalsmøder med dedikeret Engagement Manager