Jet Global (nu en del af Insightsoftware) er en af verdens førende leverandører af løsninger til rapportering, Business Intelligence og budgettering i Microsoft Dynamics. 

Kendte Jet Global-produkter som fx Jet Reports og Jet Analytics udnytter og forener styrkerne ved Microsoft Dynamics 365 og Microsoft Power BI. Løsningerne er bygget på Microsoft standardkomponenter og giver virksomheder en lang række fordele, for eksempel i form af

  • Hurtig implementering og tilpasning
  • Gennemarbejdet applikation
  • Nem brugerflade med indbyggede funktioner og guides
  • Præ-designet data warehouse med seks kuber
  • Mulighed for at downloade præ-designede Power BI dashboards

 

Med Jet Global's tillægsløsninger til Microsoft Dynamics får alle adgang til korrekte data, hvor som helst og når som helst. Palletten af effektive værktøjer forenkler arbejdet med at budgettere, analysere og rapportere.

I CGI er vi eksperter i Jet Global's produkter og har i løbet af vores mangeårige partnerskab implementeret løsninger fra Jet Global til utallige danske virksomheder, som bruger Microsoft Dynamics.

Vi leverer en stærk kombination af omfattende Dynamics-ekspertise, solid erfaring med Jet Global og dyb brancheindsigt og forretningsforståelse. Med CGI kommer din virksomhed i gang med Jet Global's produkter på timer - ikke dage, uger eller måneder

Derfor er CGI til din oplagte partner, når din virksomhed skal løfte analyse og rapportering i Dynamics 365 op på et nyt niveau.