LS Retail står bag nogle af verdens førende it-løsninger til detailhandelen og hospitality-branchen. I flere end 70.000 virksomheder verden over er LS Retail's løsninger en helt central del af den daglige drift.

Filosofien bag LS Retail's løsninger er at gøre det nemmere at drive forretning, uanset om forretningen er en butik, en restaurant, et hotel, et rederi, en oplevelsespark eller noget helt andet.

CGI hjælper virksomheder med at få optimalt afkast af deres investering i en løsning fra LS Retail, og gennem 20 år har vi - i tæt partnerskab med LS Retail - leveret løsninger til førende danske og skandinaviske virksomheder. Løsninger, som skaber forretningsværdi og bedre kundeoplevelser.

Vores dedikerede LS Retail-specialister leverer en stærk kombination af forretningsforståelse, branchekendskab og teknologisk indsigt. Hertil kommer CGI's unikke leverancemodel, som er din virksomheds garanti for, at projektet bliver leveret til tiden, til den aftalte pris og til din fulde tilfredshed.

 

LS Retail

LS Central: En samlet løsning til din forretning

LS Central forenkler, optimerer og effektiviserer driften af hele din forretning. Fra indkøb og lager til kunder, butikker og økonomiafdeling. Med LS Central har du det hele samlet i én effektiv platform.

Du har fuldt overblik over alle aspekter af din forretning. Du har 360 graders indsigt i dine kunder. Og du kan styre din virksomhed på tværs af kanaler, vertikaler, lande og regioner.

LS Central er en videreudvikling af LS NAV - en af markedets førende forretningsløsninger rettet mod detailhandel og hospitality-sektoren, som er udviklet af LS Retail. Den nye, opgraderede platform er bygget på Microsoft Dynamics 365 Business Central, drevet af Azure og kan installeres on-premise, i skyen eller som en hybrid løsning. Du bestemmer.

LS Central platinum

Med LS Central får du en ægte omnichannel forretningsløsning, som ikke blot opfylder dine forretningsbehov i dag, men også dem, der opstår i morgen. LS

Central hjælper dig med at udvikle din forretning, reducere risici og tab, styrke dine kunderelationer og give dine medarbejdere de rette værktøjer, så de kan yde deres absolut bedste og løfte salget.

CGI er klar til at hjælpe din forretning til vækst og succes med LS Central. Vi er mangeårig partner med LS Retail, og vores dedikerede specialister har solid erfaring med it-løsninger til detailhandelen. Derfor leverer vi en unik kombination af teknisk indsigt, forretningsmæssig forståelse og branchekendskab.

Kontakt os nu og få en uforpligtende snak om, hvordan CGI og LS Central kan løfte din forretning op på et nyt niveau.