Primary tabs

Strømlinet planlægning

Jedox' Corporate Performance Management (CPM) software strømliner budgettering, forecasting og planlægning på tværs af virksomhedens funktioner - fra salg til HR, indkøb og andre afdelinger. Med Jedox kan du integrere finansiel planlægning og analyse med operationel planlægning og rapportering. Resultatet er optimerede processer, højere datakvalitet og kortere planlægningscyklus overalt i virksomheden.

Fra regneark til ægte Performance Management

Jedox gør dine Excel-regneark til en ægte Performance Management-løsning i enterpriseklassen. Du kan forbinde Excel og alle dine datakilder til Jedox' flerdimensionelle database og tilføje avancerede funktioner og workflows til fx data governance og audit. Du kan levere selvbetjeningsløsninger til planlægning og bygge dashboards til analyse og Business Intelligence med Jedox' friske, intuitive brugerflade. Du kan give dine brugere mulighed for at arbejde via web, mobil eller det velkendte Excel-miljø. Og det allerbedste er, at du kan overføre alle dine Excel-evner til Jedox og blive superbruger på ingen tid.

En CPM-løsning til dine behov

Dine forretningsprocesser er unikke for din branche, din virksomheds størrelse og din organisation. Med Jedox kan du skræddersy din Corporate Performance Management-løsning og bygge fleksible applikationer til komplekse organisationer, store data- og brugerscenarier og multi-step workflows og rapporteringsprocesser. Derfor vælger virksomheder af mange forskellige størrelser Jedox til at strømline processerne i mange forskellige afdelinger. Opdag hvordan du kan drage fordel af Jedox' fleksible CPM-platform med skalerbar in-memory databaseteknologi.

 

 

Evolution: Finance i fremtidens digitale forretning

Økonomiafdelingens, og især CFO'ens rolle, ændrer sig markant i takt med at virksomheder bliver digitale. Hidtil har økonomifunktionens ansvar primært været at beskytte aktiver gennem nøjagtig bogføring og beskyttelse mod finansielle risici. Men nu er den rolle udvidet til også at levere indsigt og rådgivning, som ligger til grund for beslutninger overalt i virksomheden. Økonomifunktionen er også blevet en central spiller i udviklingen af virksomhedens strategi.

 

Jedox

 

 

  

 CGI er certificeret Jedox Platinum Partner