03. december 2018 - CGI Danmark vinder stor it-opgave for Landbrugsstyrelsen: Skal stå for driften af applikationer, som administrerer støtte for otte milliarder kroner om året til danske landmænd Applikationsdrift, vedligeholdelse, udvikling og support skal i de næste fire ...
Virksomheder og organisationer opsamler hver dag store mængder information. Fx oplysninger om økonomi, medarbejdere og kunder. Men de mange data får først værdi, når de bliver omsat til konkret handling. Vi vil alle gerne kunne træffe gode beslutninger hurtigt. ...

CGI er en førende aktør i det offentlige marked. Vi er 100 dedikerede medarbejdere i Danmark, der arbejder med den offentlige sektor. Internationalt er vi over 23.000. Vi leverer digitaliserede services og udvikler, implementerer og drifter it-løsninger, der understøtter arbejdet hen imod en øget digitaliseret sektor.

 

Godt samarbejde skaber gode slutresultater
Vi ved, at succesfulde it-projekter starter med et godt og tæt samarbejde. Kodeks for det gode kunde-leverandørsamarbejde er et naturligt afsæt for os. Statens It-projektråds anbefalinger kombineret med vores egne erfaringer og solide rammeværk sikrer, at over 97 procent af alle leverancer leveres til aftalt tid, pris og kvalitet.
Vi har været med fra datamat til data science
I 2001 blev den første fællesoffentlige digitaliseringsstrategi publiceret. Dengang talte man om netværkssamfundet. Nu omfatter tidens buzzwords big data, robotics og selvkørende biler. Meget er sket i digitaliseringens navn – men endnu mere vil ske! Vi er med i den offentlige sektors digitale transformation.