04. marts 2020

Kan en uddannelse som håndarbejdslærer føre til en karriere i it-branchen? Jo, det kan den. Spørg bare Catharina Thürmer. Hun er en af de mange dygtige kvinder, som hver dag er med til at gøre en forskel for CGI's kunder. Hun er også en af dem, vi præsenterer i anledning af International Women's Day på søndag.

Catharina er senior forretningskonsulent og hjælper virksomheder med at implementere og få det bedste ud af Microsoft's forretningsapplikationer, især Dynamics 365 CE. Her handler det både om mennesker, forretningsprocesser og it-systemer, fortæller Catharina, som har arbejdet i CGI i to år:

 

"Jeg kommer fra en nysgerrig og teknisk interesseret familie med en oldefar, som opfandt en særlig måde at skære gevind på. Lige fra en tidlig alder har jeg både haft en logisk/analytisk og en kreativ side. Den sidste førte til en uddannelse som håndarbejdslærer. Senere uddannede jeg mig inden for it og opdagede, at det kreative også er vigtigt, når man arbejder som konsulent i it-branchen. I mit arbejde skal jeg både tænke kreativt og analytisk, når vi sammen med kunderne skal nå frem til de bedste løsninger. It handler nemlig ikke kun om teknik, og min kreative side bliver udfordret hver eneste dag."

 

Vil du vide mere om mulighederne for at blive en af Catharinas nye kolleger? Så bør du tage et kig på CGI's ledige stillinger her: https://www.cgi.com/dk/da/karriere