23. august 2020

CGI i Skandinavien har indgået en aftale med Google Cloud, som gør det muligt for CGI at integrere Google Cloud-teknologier i løsninger til kunder i Danmark, Sverige og Norge. De første kundeprojekter, som er bygget på eller bruger Google Cloud-teknologier, er i gang

Cloudbaserede services og løsninger håndterer stadigt flere funktioner for virksomheder og organisationer. Ifølge CGI's årlige rapport 'CGI Client Global Insights' er også modernisering og integration af it-løsninger blandt de højeste prioriteter for CIOs og it-chefer over hele verden.

CGI tilbyder en bred vifte af kundeløsninger baseret på forskellige kombinationer af cloud-, hybrid- og on premise-platforme. Muligheden for at integrere services, som kører i Google Cloud, på lige fod med andre førende cloud-leverandører, giver CGI øget frihed til at anvende det store udvalg af avancerede cloudværktøjer og -løsninger.

"For CGI kommer kundens sikkerhed altid i første række. Vi har udviklet processer og modeller til at vurdere hvordan vi kan kombinere brugen af det hastigt voksende antal af kraftfulde applikationer, som er tilgængelige i Google Cloud, med vores ekstremt høje krav til sikkerhed."

"Det er meget spændende at kunne tilbyde vores kunder løsninger baseret på funktioner i Google Cloud's platform, fx Advanced Analytics, Machine Learning og avanceret Artificial Intelligence, og vi oplever stor interesse fra både eksisterende og potentielle kunder," siger John Karnblad, president, CGI i Skandinavien.

 

 

 

 

 

 

Aftalen mellem CGI i Skandinavien og Google Cloud dækker Danmark, Sverige og Norge, hvor mange virksomheder er interesserede i at udforske den avancerede dataanalyse, som er mulig i Google Cloud.

"CGI er en af Nordens førende leverandører af it-services, og vi ser frem til sammen at levere de bedste og mest effektive løsninger til kunder i regionen," siger Eva Fors, administrerende direktør for Google Cloud, Nordic Region.

Kontakt Ann-Christine Almbjerg hvis du vil vide om det CGI's og Google Cloud's regionale partnerskab.