Ballerup, Danmark, 28. marts 2017

Glæden var stor på første dag af Offentlig Digitalisering 2017. Både hos Styrelsen for IT og Læring (STIL), der vandt Digitaliseringsprisen ”Effektiviseringsprisen” for Netprøver.dk, og hos CGI, som var hurtige med at ønske tillykke og takke for samarbejdet om udviklingen af løsningen.

STIL vinder Digitaliseringsprisen 2017

STIL ønskes til lykke med Digitaliseringsprisen 2017 på CGI’s stand under Offentlig Digitalisering 2017. Fra venstre ses Jan Hauerslev (STIL), Jesper Stæhr Mikkelsen (STIL), Søren Sidenius Gram (CGI) og Simon Reusch (STIL).

Netprøver.dk digitaliserer og effektiviserer

Netprøver.dk er implementeret og effektiviserer arbejdet med skriftlige prøver på 225 gymnasiale uddannelser i Danmark. Intentionen med projektet var at se på den samlede proces for de 226.000 skriftlige, årlige prøver og digitalisere denne mest muligt. Resultatet blev positivt modtaget af dommerkomiteen, som altså endte med at belønne STIL og løsningen med en pris.

”Projektet er et eksempel på god digitalisering, der håndterer forretningskritiske data med fokus på brugervenlighed, informationssikkerhed og effektivisering. Samtidig bidrager projektet til, at offentlige serviceleverancer også følger med tiden”, siger Lars Frelle-Petersen, direktør, Digitaliseringsstyrelsen og medpartner til Digitaliseringsprisen.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til projektet eller digitalisering generelt, er du meget velkommen til at kontakte os:

Niels Bollesen
E: niels.bollesen@cgi.com
T: 44 78 40 00

Søren Gram
E: soren.gram@cgi.com
T: 44 78 40 00