CGI’s it-outsourcing services trækker på mere end 35 års erfaringer, hvilket gør os i stand til forstå vores kunders aktiviteter indenfor deres respektive områder og foreslå løsninger, som sikrer, at de får det mest mulige ud af deres investeringer i teknologi.

Branche-ekspertise

Vi har erfaring indenfor en lang række områder, inklusive følgende:

  • Det offentlige – Vi hjælper en lang række stats-, regionale- og lokale myndigheder med at administrere deres begrænsede ressourcer på en fornuftig, gennemskuelig og ansvarlig måde
  • Finansielle services – Vi arbejder sammen med førende finanshuse, inklusive de fleste af de store banker i Europa, Nord-, Syd- og Centralamerika - samt pensionselskaber, forsikringsselskaber og investeringsforeninger
  • Produktions-, distributions- og detailhandelsbrancherne – Vi hjælper ledelsen i disse sektorer, herunder mere end 250 forhandlere i Nordamerika, og nogle af verdens største olie- og gasproducenter med at implementere strategier til reduktion af omkostninger og forbedring af rentabiliteten
  • Telecom-, samt energi- og forsyningsvirksomheder – Vi arbejder sammen med førende globale telecom virksomheder og mere en 60 energi- og forsyningsselskaber i Europa og Nordamerika.
  • Sundhedsvæsenet – Vi assisterer mere end 1.000 organisationer indenfor sundhedssektoren, inklusive mere end 250 hospitaler og sundhedsmyndigheder med udrulning af it-løsninger, der forbedrer pleje, drift og resultater.

Teknologi-ekspertise

CGI’s globale kompetencecentre og specialiserede fremgangsmåder bemandes af højtuddannede medarbejdere, som kan rådgive, designe og implementere de bedste løsninger for din virksomhed.

Vores ekspertise spænder over de vigtigste serviceområder – systemintegration og rådgivning, fuld it-outsourcing, applikation management, infrastruktur- og business processservices. Vores ekspertise omfatter endvidere de nyeste teknologier, der udbydes af såvel markedets førende udbydere - som udbydere af nicheløsninger, samt vores egne IP-baserede forretningsløsninger.

CGI’s kompetencecentre og specialiserede metoder har høstet de højeste certificeringer i branchen og har leveret en lang række gode resultater med fokus på innovation og kundetilfredshed.