CGI Emerging Technologies er en gruppe med ca. 3.000 medarbejdere, heraf flere end 60 i Danmark, som er 100 procent fokuseret på at hjælpe vores kunder på tværs af sektorer og brancher med at få mere værdi ud af deres data - både interne og eksterne.

Vi arbejder med både velkendte og nye teknologier og platforme. Fra Business Intelligence, Data Warehouse, Performance Management, Master Data Management og Data Quality til Internet of Things, Video Analytics, Big Data, chatbots, Advanced Analytics, Artificial Intelligence, Machine Learning m.v.

    Værdi for hver eneste kunde

    Uanset løsning og teknologi har vi altid knivskarpt fokus på at skabe øget værdi for hver eneste kunde. Vores specialister har stærke kompetencer i form af indgående branchekendskab, dyb forretningsindsigt, ekspertviden om de nye teknologier samt solid erfaring fra mange vellykkede projekter.

    • Vi hjælper med at opsamle data fra nye og eksisterende kilder, strukturere dem og gøre dem tilgængelige.
    • Vi inspirerer, udfordrer og udarbejder business cases med innovativ brug af morgendagens teknologier.
    • Vi får data til at give mening, så vores kunder kan optimere forretningsgange, få ny indsigt og skabe nye produkter og services.

    Emerging technologies 

    Advanced analytics

    CGI kommer med dyb ekspertise, når kunder skal have hjælp til at administrere store mængder data og bruge avanceret analyse, herunder kognitive systemer og kunstig intelligens, for at optimere og understøtte forretningen.

    Læs mere her.

    BI og data warehouse

    Verden flyder over med informationer. Gør dem til din konkurrencefordel! 

    CGI hjælper virksomheder med nye, digitale initiativer, som giver bedre kundeoplevelser og optimerer eller automatiserer drift og forretningsprocesser. Vi forstår nutiden, planlægger for fremtiden og udforsker nye muligheder.

    Læs mere her.

    Master data management

    CGI har lang erfaring og en fokuseret tilgang til Master Data Management. CGI hjælper virksomheder med effektive processer og løsninger til at håndtere og integrere deres værdifulde master data. Vi har hjulpet en lang række kunder inden for blandt andet detailhandel, bank og forsikring, industri, logistik, professionelle og tekniske services, sundhed og offentlig sektor med en klar, fokuseret tilgang til Master Data Management.

    Læs mere her.

    Performance management

    Med performance management løsninger fra CGI kan din forretning træffe beslutninger på baggrund af fakta - ikke formodninger. Vores løsninger er baseret på best practices, dyb indsigt og omfattende erfaring med finansielle løsninger.

    Læs mere her.

    Sikkerhed er i vores DNA

    Nye, digitale muligheder betyder også nye risici. Derfor er cybersecurity en integreret del af  alle vores løsninger, så vores kunder trygt kan drive og udvikle deres forretning med digitale løsninger fra CGI.

    Vi tilbyder en bred vifte af sikkerhedsydelser, der spænder fra rådgivning, politik og compliance til 24/7-services, der identificerer sårbarheder, beskytter mod trusler og håndterer risici og hændelser.

    Cybersikkerhed er i vores DNA.