LS NAV øger salget med 15% og sparer 20% ressourcer Hvis kunderne får god service og gode tilbud, køber de mere. Og hvis man samtidig kan spare personaleressourcer, bliver bundlinjen endnu bedre. Det gælder også rederiet DFDS, som ...

Dansk detailhandel befinder sig i en udfordrende og omskiftelig tid. Konkurrencen på markedet er hård. Forbrugerne stiller nye og større krav til produkter, fleksibilitet og teknologi. Gør kravene til dine fordele ved at klæde din detailforretning på til en hverdag, hvor det går rigtig stærkt. Med Dynamics NAV får du et standardsystem, der understøtter specialiserede brancher.    

Optimer din hverdag med LS NAV

CGI skaber løsninger, der optimerer de ansattes daglige opgaver og giver indsigt i forretningen. Vi tilbyder detailløsningen fra LS NAV, der dagligt benyttes på 100.000 POS'er over hele verden. LS NAV er baseret på Dynamics NAV. LS NAV giver dig adgang til nøgletal og mulighed for central administration af alle dele af din forretning. Samtidig bliver arbejdsgangene elektroniske, og du kan vinke farvel til papirbunkerne på kontoret. 

Få god teknologi i hånden – leveret af en branchekendt partner

Med LS NAV får du et brugervenligt redskab, der kan benyttes overalt i huset – fra lageropfyldning til hovedkontorets økonomisystem. CGI’s branchekendte konsulenter har installeret løsningen i en række af Danmarks førende detailhandelsvirksomheder. LS NAV er fleksibel, så den både passer til mindre virksomheder og store multinationale kæder.