GI hjælper dig med at forenkle lønadministration, timeregistrering og HR management i Microsoft Dynamics. Vi implementerer og supporterer løsninger fra Lessor, så din virksomhed får endnu større udbytte af Microsoft Dynamics.
Igen i år kan du møde CGI blandt talerne og udstillerne på DTU’s konference. Du finder os på stand nr. 42. På vores præsentation stiller vi spørgsmålet ”Hvornår har virksomheder ikke succes med ...

Med vores ERP-løsninger til træ-, møbel- og plastbranchen bringer du din virksomhed på forkant med udviklingen. Et eksempel er produktkonfiguratoren, som effektiviserer salgsprocessen. Med den kan sælgeren guide kunden visuelt til de mest hensigtsmæssige valg og kende omkostningerne. Et andet eksempel er Master Data Management og variantstyring. Du får skarp styring af de mange varianter i din produktion – og automatisk vedligeholdelse af varebeskrivelser, håndtering af styklister, produktionstider og produktionsruter.

Ud over de brancheunikke muligheder for konfiguration, håndtering af masterdata og variantstyring får du naturligvis klassiske dyder som CRM, salg, lager, økonomi, løn etc.