Internet of Things can seem intimidating at first glance. Where to begin? How? What about hardware and software? What to do with all that IoT data? And most importantly: Does IoT fit my strategy - and will it add real ...
CGI og Uddeholm Uddeholm er en førende producenter af stål til industrielle værktøjer. Ved hjælp af en machine learning løsning udviklet af CGI har det været muligt for Uddeholm at forbedre deres produktionsprocesser på måder, der ikke var mulige ...

International ekspertise
Vi opbygger og udvikler vores internationale ekspertise gennem vores MES Centre of Excellence i Holland. Vores partnerskaber med førende MES- og ERP-leverandører - samt erfaring med trådløse forretningsløsninger - bringer ekstra fordele til de produktionsvirksomheder, der søger at drage fordel af nye teknologier. Vi tager en aktiv rolle i diverse fora omkring MES og er medlem af sammenslutningen MESA International.

Guide til evaluering af potentielle MES-løsninger
CGI udgiver også den årlige MES Product Survey, en uvurderlig guide til at hjælpe virksomheder med evaluering af potentielle MES-løsninger. Den 18. udgave af vores årlige MES Product Survey omfatter detaljerede oplysninger om mere end 70 MES-produkter.

I dag er der flere teknologier og løsninger at vælge imellem end nogensinde før. Dette giver MES købere en større mulighed for at finde den perfekte løsning, men øger også den udfordring at finde den. Vi kan rådgive dig i valget af den helt rigtige løsning blandt markedets mange leverandører.