Internet of Things can seem intimidating at first glance. Where to begin? How? What about hardware and software? What to do with all that IoT data? And most importantly: Does IoT fit my strategy - and will it add real ...
CGI og Uddeholm Uddeholm er en førende producenter af stål til industrielle værktøjer. Ved hjælp af en machine learning løsning udviklet af CGI har det været muligt for Uddeholm at forbedre deres produktionsprocesser på måder, der ikke var mulige ...

Brancheløsning og konkurrenceevne
Vi kan hjælpe din virksomhed til at effektivisere og automatisere dine processer i en grad, så du kan konkurrere med østeuropæiske eller asiatiske konkurrenter og underleverandører.

Uanset om du driver klassisk produktion efter ordre eller som serieproduktion eller projektorienteret produktion, så har vi en branchetilpasset løsning. Med ”branchetilpasset” mener vi, at den er så tæt på at dække dine specifikke behov for it-støtte til de rette processer, at du ikke finder noget bedre.

Dyb brancheindsigt
Det kan vi sige, fordi vi - efter at have været en del af branchen i 30 år - kender branchen og forstår spillereglerne, vilkårene og behovene. Vores konsulenter er praktikere med en baggrund som økonomichefer, produktionschefer, etc. fra maskinindustrien. De er samtidig videreuddannet i CGI’s vertikalløsninger til maskinindustrien.