GI hjælper dig med at forenkle lønadministration, timeregistrering og HR management i Microsoft Dynamics. Vi implementerer og supporterer løsninger fra Lessor, så din virksomhed får endnu større udbytte af Microsoft Dynamics.
Igen i år kan du møde CGI blandt talerne og udstillerne på DTU’s konference. Du finder os på stand nr. 42. På vores præsentation stiller vi spørgsmålet ”Hvornår har virksomheder ikke succes med ...

Brancheløsning og konkurrenceevne
Vi kan hjælpe din virksomhed til at effektivisere og automatisere dine processer i en grad, så du kan konkurrere med østeuropæiske eller asiatiske konkurrenter og underleverandører.

Uanset om du driver klassisk produktion efter ordre eller som serieproduktion eller projektorienteret produktion, så har vi en branchetilpasset løsning. Med ”branchetilpasset” mener vi, at den er så tæt på at dække dine specifikke behov for it-støtte til de rette processer, at du ikke finder noget bedre.

Dyb brancheindsigt
Det kan vi sige, fordi vi - efter at have været en del af branchen i 30 år - kender branchen og forstår spillereglerne, vilkårene og behovene. Vores konsulenter er praktikere med en baggrund som økonomichefer, produktionschefer, etc. fra maskinindustrien. De er samtidig videreuddannet i CGI’s vertikalløsninger til maskinindustrien.