CGI & Informatica Successful organizations leverage data to drive their digital transformation. What is your data strategy? Do you have a 360-view of data relationships and interactions? And are your business and IT teams collaborating for holistic data governance? ...
Morgenmøde om IT-sikkerhed Du har højst sandsynligt hørt det mange gange før: Truslen mod dit it-landskab og dermed din forretning bliver større og større. Ondsindede hackere bliver dygtigere og mere snedige i deres adfærd, så et it-sikkerhedsberedskab er ikke ...

Brancheløsning og konkurrenceevne
Vi kan hjælpe din virksomhed til at effektivisere og automatisere dine processer i en grad, så du kan konkurrere med østeuropæiske eller asiatiske konkurrenter og underleverandører.

Uanset om du driver klassisk produktion efter ordre eller som serieproduktion eller projektorienteret produktion, så har vi en branchetilpasset løsning. Med ”branchetilpasset” mener vi, at den er så tæt på at dække dine specifikke behov for it-støtte til de rette processer, at du ikke finder noget bedre.

Dyb brancheindsigt
Det kan vi sige, fordi vi - efter at have været en del af branchen i 30 år - kender branchen og forstår spillereglerne, vilkårene og behovene. Vores konsulenter er praktikere med en baggrund som økonomichefer, produktionschefer, etc. fra maskinindustrien. De er samtidig videreuddannet i CGI’s vertikalløsninger til maskinindustrien.