Det kan være svært at udvikle og levere højt prioriterede Analytics-projekter, når tidsplanerne er stramme og ressourcerne er utilstrækkelige. Enten mangler der noget, eller også er der for meget af noget andet.

Nøglen til succes er at vælge en stærk og pålidelig partner, som tilfører lige netop de Analytics-kompetencer, din virksomhed mangler. Det giver stabilitet, understøtter udvikling og skaber succes. Fordi du får overskud til at fokusere på din virksomheds kerneforretning.

CGI er Nordens førende ekspert i udnyttelse af data - ikke mindst Analytics. Og vi har stor succes med at håndtere forskellige aspekter af forretningskritiske services for vores kunder. Adskillige større virksomheder stoler på vores evner til at understøtte deres forretning og skabe værdi gennem brug af Analytics og andre teknologier.

Med CGI's Analytics as a Service-model kan du vælge helt at outsource din virksomheds analysefunktion til os. Eller du kan vælge en hybridløsning, hvor vi står for analysefunktionen og dens medarbejdere.

Uanset hvad du vælger, får du ro i sindet og frihed til at fokusere på din kerneforretning. Du får også alle fordelene i form af konstant opdaterede kompetencer og vores indsigt fra andre kundeløsninger. Viden og erfaring, som vi bruger til løbende at optimere din virksomheds Analytics-løsning.

Analytics as a Service fra CGI er fuldt skalerbar og tilpasser sig din virksomheds behov. Også når de ændrer sig.