03. december 2018 - CGI Danmark vinder stor it-opgave for Landbrugsstyrelsen: Skal stå for driften af applikationer, som administrerer støtte for otte milliarder kroner om året til danske landmænd Applikationsdrift, vedligeholdelse, udvikling og support skal i de næste fire ...
Virksomheder og organisationer opsamler hver dag store mængder information. Fx oplysninger om økonomi, medarbejdere og kunder. Men de mange data får først værdi, når de bliver omsat til konkret handling. Vi vil alle gerne kunne træffe gode beslutninger hurtigt. ...

Digitale løsninger til en digital fremtid

I 10 år har vi varetaget de danske landbrugsregistre, som er med til at sikre en bæredygtig og sikker fødevareproduktion. Vores toldsystemer til SKAT moderniserer kontrollen af varer i overensstemmelse med ny EU-lovgivningen. Inden for uddannelse er Netprøver.dk et fælles system til digital prøveafvikling. Løsningen vandt Effektiviseringsprisen under Digitaliseringsprisen 2017.

Du kan forvente, at CGI forener domæneviden om statens områder med ekspertviden om digitale løsninger. Både når nye systemer skal udvikles, når fælles løsninger skal udbredes og eksisterende løsninger moderniseres og forvaltes effektivt.

people advanced analytics cgicom affecto

Et stærkt og trygt digitalt samfund

Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi er vores udgangspunkt, når vi udvikler brugervenlige og fremtidssikrede it-løsninger til staten. Smart selvbetjening og deling af data skal gøre det nemt for borgere og virksomheder at være i kontakt med myndighederne. Samtidig er det altafgørende, at staten passer godt på følsomme data.

It-sikkerhed og understøttelse af persondataloven er tænkt ind i vores offentlige løsninger. Vi forener brugervenligt design og høj datasikkerhed, så det bliver nemt at være sikker.