CGI er klar med en ny, opdateret version af Easy Creator - vores banebrydende app til nem og hurtig produktkonfiguration i Microsoft Dynamics. 

Faktisk er det en underdrivelse at tale om en opdatering, for Easy Creator 365 er nyudviklet fra bunden med nye features og forbedringer hele vejen rundt.
Men Easy Creator 365 er også bygget på et solidt fundament af erfaringer fra tidligere versioner af app'en og fra CGI's mange Dynamics-projekter i tæt samarbejde med vores kunder.

Kort sagt: Vi har taget det bedste og gjort det endnu bedre.

 

FORENKLER OG EFFEKTIVISERER
Easy Creator 365 danner alle nødvendige produktdata og forenkler og effektiviserer arbejdet med at oprette produkter og varianter, styklister, ruter, priser, leveringstider og meget mere i forretningssystemet.

Resultatet er kontante fordele for de mange virksomheder, som traditionelt har måttet bruge mange ressourcer på at oprette og administrere produkter og ydelser i Dynamics. 

Easy Creator er det oplagte valg for produktions- og servicevirksomheder, som handler med og/eller producerer variant- og kundetilpassede produkter. Easy Creator 365 er også nem at integrere med webshops og Dynamics 365 CE.
 

ÅBENLYSE GEVINSTER
Sparet tid og færre fejl er to af de helt åbenlyse gevinster. Men Easy Creator 365 skiller sig yderligere ud i forhold til andre produktkonfiguratorer på fire helt afgørende punkter:

•    Easy Creator 365 er udviklet til brugere med produktkendskab - ikke til specialisterne i it-afdelingen med indsigt i programmering.
Modeller for produkter, varianter, styklister m.m. kan oprettes og tilpasses på få minutter, helt uden brug af programmering

•    Når en konfiguration er indtastet eller modtaget fra en ekstern kilde, danner Easy Creator 365 et komplet sæt produktdata i Dynamics-databasen. Det styrker og understøtter alle processer i Dynamics, som bruger produkter - fx salg, indkøb, logistik og produktion

•    Easy Creator 365 kan skyde produktionsdata direkte ind i CNC-maskiner, og alle konfigurationer kan gemmes til senere brug. Det giver en enorm besparelse i tid og øger fleksibiliteten i produktionsapparatet markant

•    Easy Creator 365 kan uden problemer håndtere produktkonfiguration i globale virksomheder, som producerer og/eller sælger i flere lande. Data til håndtering af intercompany-handel dannes nemt og ubesværet inkl. interne afregningspriser 

Kontakt os nu og se, hvor nemt du med Easy Creator 365 og CGI kan håndtere din produktkonfiguration i Microsoft Dynamics 365.