Primære faneblade

Vælg webshop med hjerte og hjerne

Hjemmesider er en virksomheds ansigt udadtil. Men en hjemmeside kan også blive en aktiv handelsplads. En webshop er den perfekte platform til at forene branding og salg. Giv dine kunder en god shoppingoplevelse online med en webshop til Microsoft Dynamics NAV. Når du anvender en webshop sammen med Microsoft Dynamics NAV, vedligeholdes alle data i NAV. Så skal du ikke vedligeholde data i flere systemer.

Den personlige webshop

Udbyg din eksisterende Microsoft Dynamics NAV-platform med en webshop, der gør købsoplevelsen personlig.  Lav fx en webshop, der henvender sig direkte til den enkelte kunde, gruppe eller kæde. Eller giv kunderne adgang til selvbetjening. Så kan de hente prislister, finde tidligere fakturaer og spare dem selv og dig for en masse besvær. 

En webshop er også et værktøj

Webshoppen er selvfølgelig til for dine kunder, men den er også et redskab til dig og din virksomhed. Med en webshop til Microsoft Dynamics NAV kan dine medarbejdere indtaste ordrer direkte i systemet. Din sælger står hos en kunde og kan med det samme oprette et tilbud eller afgive en ordre i Microsoft Dynamics NAV via jeres sælgerportal.