Primære faneblade

Få et forspring i handel- og engrosbranchen. Vælg it, der styrker din forretning

Med en virksomhed i handel- og engrosbranchen er du en del af en sektor i rivende udvikling. Konkurrencen er skrap, men med den rette it kan du få et forspring. Specialiserede brancher kræver målrettet it. Når du arbejder med handel og engros har du fx brug for hurtig og effektiv ordreregistrering, avanceret afgifts- og prisstyring og stærk lagerstyring. Dine kunder er rygraden i din forretning. Med et velsmut CRM-system får du hjælp til at styre dine kunderelationer.

Få glæde af hele Microsoft-paletten

Vi kender din branche og er mere end en leverandør af software. Vi er en sparringspartner, der forstår dine udfordringer og leverer samlede forretningsløsninger. Vores implementeringer tager udgangspunkt i Microsoft Dynamics NAV, men breder sig over hele Microsoft-palletten: fx Dynamics CRM, SharePoint og BI-systemer. Vi inkluderer også web-løsninger, som kan benyttes af både kunder og sælgere.

Med Microsoft Dynamics NAV kan du:

  • Gøre ordreindtastningen mere effektiv ved hjælp af wildcardsøgninger på tværs af felter og effektiv kopiering fra tidligere ordrer. Alt sammen med visning af varebilleder i direkte i ordrebilledet. Billeder som kan være arkiveret enten i eller uden for Dynamics NAV databasen.
  • Bruge de sociale medier til fx opkald til kunder via Skype eller Lync eller opsamle de bløde kundeinformationer via Yammer. Altsammen direkte fra Dynamics NAV.
  • Optimere samhandlen via automatiseret InterCompany håndtering eller ved hjælp af udvidet direkte levering håndtering.
  • Effektivisere genbestillingsprocessen ved hjælp af overvågningssystemer for varer som er på vej i manko og automatisk opdatering af leverandørens ordrebekræftelser via EDI eller bilagsindscanning.

Vi forstår værdien af en god handel

Vi har siden frigivelsen af Navigator leveret Microsoft Dynamics NAV-løsninger til handel- og engrosbranchen. Vi hjælper vores kunder med at opnå en effektiv forretning ved at fokusere på de branchespecifikke udfordringer, der kendetegner handel- og engrosvirksomheder.