Primære faneblade

Microsoft Dynamics AX - Projekt og Service

Microsoft Dynamics AX - som skabt til projektorienterede servicevirksomheder

Mangler du det totale overblik fra start til slut? Professionel Service-løsningen til Microsoft Dynamics AX håndterer projektforløb lige fra indledende tilbudsfase over opstart af projektet til løbende opfølgning på tidsplan og økonomi frem til færdiggørelse og afslutning.

Med Microsoft Dynamics AX får du:

  • Kvalitet til tiden og prisen. Løsningen sikrer ressourceplanlægning, så relevante medarbejdere er koblet på projektet på de rigtige tidspunkter. Desuden har din virksomhed hele tiden overblik over fx tidsforbrug, materialeforbrug og grad af færdiggørelse, så hverken budget eller tidsplan bliver overskredet.
  • Bedre kommunikation. Løsningen holder styr på den interne og eksterne kommunikation under projektet, herunder alle projektdokumenter.
  • Forbedret analyse og erfaringsopsamling. Professional Service sikrer grundlaget for løbende evaluering af projektets mål og resultater, ligesom opsamlingen af projektdata og erfaringer kan benyttes fremadrettet ved nye projekter.
  • Stor knowhow og væg-til-væg-løsninger – som it-leverandør har CGI udført hundredvis af projekter og har derfor stor knowhow om kravene til projektstyring. Desuden kan CGI – som en af de eneste it-leverandører i Danmark – levere alle Microsofts produkter, herunder Microsoft Office SharePoint Server til dokumenthåndtering. Det sikrer sammenhæng og integration i den leverede løsning.