Primære faneblade

Microsoft Dynamics AX - Distribution

Få effektivitet og gennemsigtighed i værdikæden

ERP-systemet Microsoft Dynamics AX skaber det optimale omdrejningspunkt for distributionsvirksomheder. Ved at udnytte Microsofts øvrige løsninger, herunder Microsoft Office SharePoint Server og Microsoft BizTalk Server, tilbyder CGI en avanceret og komplet løsning, som skaber effektivisering og gennemsigtighed i værdikæden.

Med Dynamics AX og CGI får du:

  • Et komplet ERP-system, som understøtter alle behov mht. økonomistyring, bogholderi og rapportering, men også specielle områder som HR, projektstyring og CRM.
  • Bedre Supply Chain Management – Grossistvirksomheders handel og distribution stiller særlige krav til ERP systemet. CGI’s løsning giver gennemsigtbarhed på lagrene på tværs af afdelinger, regioner og lande og sikrer effektive processer i forbindelse med plukpladser, bufferlokationer og forsendelse. Løsningen optimerer ligeledes processerne ved styring af lokationer og brug af stregkode- og scannerløsninger. Derudover giver CGI’s løsning en effektivisering af samarbejdet med kunder og leverandører, fx med systeminteraktion via Microsoft Biztalk Server og vidensdeling i Microsoft Office Sharepoint Server. Fællesnævnerne for CGI’s løsning til distributionsvirksomheder er således effektivisering af forretningsprocesserne og bedre udnyttelse af ressourcerne – til gavn for kunderne og bundlinjen.
  • Solid erfaring og branchekendskab – CGI har mange års erfaring med at optimere danske distribtionsvirksomheder med innovativ teknologi. Desuden har CGI’s konsulenter med erfaring fra distributionsvirksomheder og forstår derved virksomhedens behov – og taler medarbejdernes sprog.