Primære faneblade

Microsoft Dynamics 365 dækker alle dele af din forretning – uden overdrivelse. Du får ERP og CRM kombineret med BI, asset management og meget mere. Omfanget af løsningen bestemmer du selv, og du kan nemt skalere den.

Den samlede 365-platform består af stærke standardmoduler. Du kan starte med de moduler, der passer til dine processer og forretningsområder og tilføje flere efter behov. Derudover kan du kan benytte en lang række apps, der passer til netop din branche – eller lave dine helt egne.

Skab sammenhæng med en brugervenlig løsning

Når du vælger én løsning til din forretning, nedbryder du siloerne mellem dine afdelinger og skaber bedre sammenhængskraft. Samtidig bliver det betydeligt lettere at være medarbejder, når du arbejder med en kendt brugerflade under en fælles datamodel.

Der er fuldt fokus på brugervenligheden i Dynamics 365. Som standard er der integrationer til bl.a. SharePoint og Outlook, og der er fuld tilgængelighed via mobile enheder. Data kan flyde frit internt i organisationen, så dine medarbejdere kan træffe gode beslutninger på bagrund af fakta frem for mavefornemmelse.

Vi skaber værdi for din forretning

Indførelsen af ny teknologi kræver både en ændring i måden at arbejde på og måden at tænke på. Vi er forretningskonsulenter for vores kunder og hjælper med at sætte ind der, hvor it kan gøre en virkelig forskel på et komplekst marked. Vi er værdisøgende på dine vegne og viser, hvordan Dynamics 365 kan optimere og udvikle netop din virksomhed.

Dynamics 365 er født som cloud-løsning, men kan også afvikles ’on premise’. Lige meget hvilken vej du vælger, kan vi understøtte både din teknologi og din forretning.